Την αίτηση του Carlos Ghosn για πρόωρη αποφυλάκισή του απέρριψε το δικαστήριο του Τόκιο.

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Ghosn

1.668 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2019)

Την αίτηση του Carlos Ghosn για πρόωρη αποφυλάκισή του απέρριψε το δικαστήριο του Τόκιο και έτσι ο πρώην ισχυρός άντρας της Nissan θα περιμένει λίγες ημέρες ακόμα για να δει τι μέλλει γενέσθαι με την κράτησή του.

Αν και στη χθεσινή ακρόαση του Ghosn ενώπιων των δικαστικών αρχών του Τόκιο, κατατέθηκε αίτηση αποφυλάκισης, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, το περιφερειακό δικαστήριο του Τόκιο δεν την έκανε δεκτή, διατηρώντας τον έτσι προφυλακιστέο τουλάχιστον για δύο ακόμα ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 11 Ιανουαρίου.
 
Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μεγάλα μέσα που παρακολουθούν την υπόθεση, είναι πιθανό την ήμερα που τελειώνει η προφυλάκιση του Ghosn (11/1) να του απαγγελθούν νέες κατηγορίες, οι οποίες θα τον κρατήσουν φυλακισμένο μέχρι να πραγματοποιηθεί κανονική δίκη, που δεν αποκλείεται να γίνει μετά από 6 μήνες.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δικηγόροι του Ghosn ανέφεραν πως θα προσφύγουν σε ανώτερο δικαστήριο προκειμένου να δικαιωθεί ο πελάτης τους στην αίτηση αποφυλάκισης. Τέλος να θυμίσουμε πως στη χθεσινή του ακρόαση ο Carlos Ghosn αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

PEIRAIOS LEASING
moto