Αρπαξαν ζαντολάστιχα & φρένα από πανάκριβη Lamborghini
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αρπαξαν ζαντολάστιχα & φρένα από πανάκριβη Lamborghini

5.027 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2022)

Ο Λιβανέζος ιδιοκτήτης κατέβηκε το πρωί να πάει στη δουλειά του και βρήκε την Lamborghini του πάνω σε τούβλα, χωρίς ζαντολάστιχα και φρένα.

«Ξεγύμνωσαν» την Lamborghini και την άφησαν πάνω σε τούβλα

Πάνω στα τούβλα βρήκε την αξίας 300.000 ευρώ Lamborghini του, ο Adnan Yassine, ένας επιχειρηματίας από τον Λίβανο που βρίσκεται στην χώρα μας εδώ και τρεις μήνες προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις ακινήτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Την τοποθέτησαν πάνω σε τούβλα και άρπαξαν τα πάντα

Το περιστατικό έλαβε χώρα κάποια στιγμή από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι το πρωί της Τρίτης στην Γλυφάδα. Όπως μπορείτε να δείτε μέσα από τις φωτογραφίες, οι δράστες άφησαν το αυτοκίνητο χωρίς ζαντολάστιχα ενώ φαίνεται να έχουν κλέψει και τα φρένα του ιταλικού supercar. Για να αφαιρέσουν αυτά που επιθυμούσαν, οι κλέφτες τοποθέτησαν την Lamborghini Huracan πάνω σε τούβλα.

H ζημιά φτάνει τις 40.000 ευρώ

O Yassine δήλωσε στο newsit πως έμεινε έκπληκτός που βρήκε έτσι το αυτοκίνητό του σε μια περιοχή όπως αυτή της Γλυφάδας, ωστόσο τόνισε πως δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ένας φίλος του, επίσης από τον Λίβανο, είχε πέσει θύμα κλοπής στο διαμέρισμά του. Ο ίδιος δήλωσε: «Το περιστατικό έγινε προχθές το βράδυ. Ξύπνησα, κατέβηκα κάτω για να φύγω για την δουλειά μου και βρήκα το αυτοκίνητό μου χωρίς ρόδες, λάστιχα, ζάντες και χωρίς το σύστημα των φρένων. Εγώ το είχα παρκάρει φυσιολογικά και το βρήκα πάνω σε τούβλα. Τα έβαλαν για να πάρουν τις ρόδες και τα ελαστικά. Όλα αυτά είναι συνολική ζημιά 40.000 ευρώ. Έχω ασφάλιση αλλά ισχύει μόνο στην χώρα μου. Εδώ στην Ελλάδα, μου καλύπτουν μόνο το 1/3 του ποσού και προσπαθώ να βρω εδώ άκρη. Πριν λίγους μήνες έκλεψαν το διαμέρισμα και ενός φίλου μου που είναι διάσημος Λιβανέζος τραγουδιστής. Έχω μείνει έκπληκτος γιατί η Γλυφάδα είναι ακριβό προάστιο και όλα αυτά γίνονται μέσα στον δρόμο, στις γειτονιές, χωρίς να υπάρχει ασφάλεια».

Την ξεγύμνωσαν!
- Ο Λιβανέζος ιδιοκτήτης ξύπνησε το πρωί και την βρήκε... έτσι!
- Πήραν ζάντες, λάστιχα και φρένα αξίας 40.000 ευρώ
- «Απορώ πως γίνονται τέτοια στην Γλυφάδα» δήλωσε ο επιχειρηματίας
Θα τους βρούνε τους κλέφτες πιστεύετε;
Ποιος ψάχνει να αγοράσει άραγε ζαντολάστιχα από Lambo;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center