Audi RS 6 Avant: Στα σκαριά μια πιο ισχυρή Performance έκδοση

Audi RS 6 Avant: Στα σκαριά μια πιο ισχυρή Performance έκδοση

1.644 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2022)

To πανίσχυρο station-wagon της Audi θα λάβει σύντομα μια Performance έκδοση που θα το κάνει ακόμη πιο γρήγορο.

Το RS 6 Avant θα γίνει ακόμη πιο γρήγορο!

Το Audi RS 6 Avant είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο επιδόσεων αυτή την στιγμή αφού είναι σε θέση να προσφέρει υψηλή πολυτέλεια, καταιγιστικές επιδόσεις και μεγάλα επίπεδα πρακτικότητας χάρη στον τεράστιο πορτ-μπαγκάζ του. Τώρα, η Audi φαίνεται πως ετοιμάζεται να προσφέρει στο πανίσχυρο station-wagon ακόμη περισσότερη ισχύ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έρχεται τουλάχιστον μία πιο ισχυρή έκδοση

Μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης της Αυστραλίας, η Eva Stania, εκπρόσωπος της Audi στην χώρα, όταν ρωτήθηκε για το εάν πρόκειται να δούμε μια ακόμη πιο δυνατή έκδοση, δήλωσε: «Να είστε σίγουροι πως πρόκειται να προσφέρουμε κάτι ακόμα. Έχουμε κάποιες καλές ιδέες, απλά περιμένετε και θα δείτε».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως, η Audi δεν σχεδιάζει να προσφέρει μόνο μια πιο ισχυρή έκδοση για το RS 6 Avant αλλά φημολογείται πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την άφιξη μιας σπέσιαλ έκδοσης που θα δώσει ακόμη περισσότερο δυναμισμό στο μοντέλο.

Αυτή την στιγμή προσφέρει στον οδηγό 600 άλογα

Θυμίζουμε πως αυτή την στιγμή, το RS 6 Avant τροφοδοτείται από έναν διπλοτούρμπινο V8 μοτέρ 4,0 λίτρων που αποδίδει 600 άλογα και 800 Nm ροπής. Πού λέτε να φτάσει η ισχύς του το επόμενο διάστημα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

CORAL GAS PASXA
citroen