Προτεραιότητα της Audi Sport είναι να φτιάξει ένα RS crossover, παρά να εξελίξει ένα «σκληροπυρηνικό» R8 (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του RS Q5).

Προτεραιότητα της Audi Sport είναι να φτιάξει ένα RS crossover, παρά να εξελίξει ένα «σκληροπυρηνικό» R8 (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του RS Q5).

Audi Sport προτεραιότητες

3.819 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2017)

To αφεντικό της Audi Sport ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με τα γρήγορα μοντέλα της γερμανικής φίρμας που θα πρέπει να αναμένουμε. Δείτε ποια είναι προτεραιότητα, ποια θα πρέπει να περιμένουν, αλλά και ποια έρχονται…

Με το που ακούστηκε η φήμη πως το Audi R8 θα αποκτήσει μια πιο «ακραία» έκδοση, οι φίλοι του μοντέλου ξετρελάθηκαν. Μάλλον, όμως, θα στεναχωρηθούν καθώς ο CEO της Audi Sport, Stephan Winkelmann, είπε πως προτεραιότητά τους είναι να φτιάξουν ένα RS crossover, παρά να εξελίξουν ένα «σκληροπυρηνικό» R8.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο Stephan Winkelmann δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε το R8 και θα φτιάξουμε παράγωγα σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε μια γκάμα η οποία θα είναι πιο εμπορική παγκοσμίως από ότι είναι σήμερα.».
  
Το αφεντικό της Audi Sport τόνισε πως «οι χρόνοι στους γύρους δεν είναι προτεραιότητά μου». Ο πρώην επικεφαλής της Lamborghini ξεκαθάρισε πως επικεντρώνεται σε θέματα όπως ο «εξηλεκτρισμός», παρά σε ένα hypercar που θα ανταγωνιζόταν τη Mercedes-AMG Project One.
 
Μπορεί οι φίλοι του R8 να δυσαρεστήθηκαν κάπως, ωστόσο ο κος Winkelmann επιβεβαίωσε πως φτιάχνουν διάφορες εκδόσεις του μοντέλου. Σε ό,τι έχει να κάνει με ένα πιθανό πισωκίνητο μοντέλο, ο κος Winkelmann ήταν αποστομωτικός: «Το Quattro ως σύστημα δεν είναι επιλογή για εμάς. Είναι ένα must». Τέλος, υπενθυμίζουμε πως η Audi ετοιμάζει τα νέα S6 και S8, ενώ και το RS Q5 δεν πρέπει να είναι μακριά, οπότε θα έχει κάμποσα γρήγορα μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LINGLONG STOXOS TOP 5
test center