Αυτή είναι μία πιθανή εκδοχή του μελλοντικού Nissan GT-R όπως απεικονίζεται σε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από τον X-TOMI Design.

Αυτό θα είναι το νέο Nissan GT-R;

11.588 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/8/2015

Οι φήμες για το μελλοντικό GT-R κινούνται και αλλάζουν τόσο γρήγορα όσο γρήγορο είναι και το ίδιο το supercar της Nissan.

 
Πολλά ακούγονται για το μελλοντικό Nissan GT-R. Οι τελευταίες φήμες έκαναν λόγο για παύση της εξέλιξης του αυτοκινήτου, κάτι που σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της Nissan σε ξένο μέσο, δεν είναι αλήθεια.

«Η παραγωγή του GT-R συνεχίζεται κανονικά, αλλά έχει μεταφερθεί στα τμήματα R&D Ευρώπης και Αμερικής, τα οποία συνεργάζονται στενά. Προφανώς και έχει γίνει κάποια δουλειά στην Ιαπωνία αλλά πλέον η μπάλα βρίσκεται αλλού και στο παιχνίδι συμμετέχει και η Williams».

Για το τέλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί και τετράθυρη έκδοση. «Οι μελέτες μας και η έρευνα μας δείχνει πως υπάρχει χώρος και για μία 4θυρη έκδοση η οποία όμως θα έχει τα σήματα της Infiniti. Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν μία βελτιστοποιημένη έκδοση του υβριδικού, υπερτροφοδοτούμενο συνόλου V6 3,0 λτ. που είδαμε στο GT-R LM Nismo.

 
 • loukia

  Πάντα είναι καιρός για επένδυση σε ένα skyline, είναι κάτι το κλασσικό που είναι πάντοτε στη μόδα... Να έχει και η συνέχεια μεγάλη αξιοπιστία, σύμφωνα με αυτά που γράφονται...

    36
 • chris

  Ωραίο αλλά όχι για τα ελληνικά δεδομένα άστο βγάζανε 1.6 με αυτήν την εμφάνιση και θα πουλούσε

    1
 • mike

  Εντυπωσιακο αλλα εχει παρομοια μουρη και κοψια με το επερχομενο nissan micra οπως το παρουσιαζουνε μεσα απο φωτο.

    1