Βάζει τέλος στο 3θυρο Fiesta η Ford

Βάζει τέλος στο 3θυρο Fiesta η Ford

1.657 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2022)

Μόνο ως 5θυρο θα προσφέρεται πλέον το Ford Fiesta καθώς η μάρκα πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην παραγωγή της 3θυρης έκδοσης, όπως και αυτή του βαν.

Εξορθολογισμός στη γκάμα του Fiesta

Η Ford βρίσκεται σε φάση εξορθολογισμού της γκάμας της και στο πλαίσιο αυτό η μάρκα πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην 3θυρη έκδοση του Fiesta, όπως και στην έκδοση βαν την οποία πρόσφερε στο δημοφιλές μικρό μοντέλο. Η Ford έχει ήδη αφαιρέσει τις 3θυρες εκδόσεις από τους διαδικτυακούς τιμοκαταλόγους της, αλλά οι υπάρχουσες παραγγελίες 3θυρων Fiesta θα ολοκληρωθούν, με την παραγωγή στο εργοστάσιο του Fiesta στην Κολωνία της Γερμανίας να τελειώνει αυτό το καλοκαίρι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μόνο ως 5θυρο πλέον

Εκπρόσωπος της εταιρείας μίλησε σε βρετανικά Μέσα ενημέρωσης και μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Η Ford απλοποιεί τη γκάμα του Fiesta εστιάζοντας σε σειρές, πακέτα και χαρακτηριστικά που θέλουν οι πελάτες – και διακόπτοντας αυτά που έχουν μικρότερη ζήτηση. Το Fiesta θα συνεχίσει να προσφέρεται ως ST-Line, ST, Active, Titanium και Trend».

Το best-seller της Ford

Ως εκ τούτου το Fiesta θα παραμείνει στις αγορές της Ευρώπης ως 5θυρο μικρό, με σκοπό φυσικά να συνεχίσει να αποτελεί ένα από τα best-seller μοντέλα της κατηγορίας, αλλά και της Ford.

Συνεχίζει ως 5θυρο!
-Σταματά την 3θυρη έκδοση του Fiesta η Ford.
-Εξορθολογισμός στη γκάμα του μοντέλου ανέφερε εκπρόσωπος της μάρκας.
-Τέλος και η έκδοση βαν.
Προτιμάς το 3θυρο Fiesta ή θεωρείς πως οι πίσω πόρτες είναι πολύ πιο βολικές;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO PROACE
NISSAN