• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η έκδοση Marco Polo είναι πιο πολυτελής και διαθέτει κουζίνα, ψυγείο, μπροστινές θέσεις που περιστρέφονται, αναδιπλούμενο συρόμενο τραπέζι και ένα διπλό κρεβάτι στην οροφή.

Για την κίνηση του Marco Polo είναι υπεύθυνα τρία 4κύλινδρα diesel σύνολα 2,1 λίτρων, απόδοσης 136, 163 και 190 ίππων, τα οποία συνδυάζονται με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC της εταιρείας.

Από την οροφή αναδύεται ένα διπλό κρεβάτι, το οποίο είναι μάλλον κάπως κλειστοφοβικό για τα γούστα μας.

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο και πλήθος αποθηκευτικών λύσεων, για το εσωτερικό της πολυτελούς έκδοσης Marco Polo.

Η έκδοση Activity διαθέτει μια πιο ευρεία γκάμα κινητήρων και μπορεί να αποκτηθεί ως προσθιοκίνητο με 1.600άρι diesel απόδοσης 88 ή 115 ίππων.

Το Marco Polo Activity, αν και διατηρεί την αναδυόμενη οροφή, αφήνει πίσω του την κουζίνα, το ψυγείο και άλλα εξοπλιστικά στοιχεία που βρίσκουμε στο Marco Polo.

Camping με Mercedes

9.113 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2015

Δανειζόμενη το όνομα του θρυλικού εξερευνητή Marco Polo, η Mercedes-Benz παρουσιάζει την V-Class σε δύο εκδόσεις που την «μεταμορφώνουν» σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, προσφέροντας ανέσεις για μέχρι και 4 επιβάτες.

 
Καλοκαιράκι έρχεται και το μυαλό όλων μας αρχίζει να πηγαίνει στις διακοπές. Για όσους αρέσκονται στις εξορμήσεις με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, η Mercedes-Benz παρουσιάζει μια ειδική έκδοση της V-Class, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4 άτομα στο εσωτερικό της, προσφέροντας μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αποθηκευτικές λύσεις και φυσικά κρεβάτια.

Λόγος γίνεται για την V-Class Marco Polo, αλλά και την έκδοση Marco Polo Activity, η οποία παρουσιάστηκε πέρσι. Αμφότερα τα οχήματα έχουν μήκος 5.140 χλστ., πλάτος 1.930 χλστ. και ύψος 1.980 χλστ., ενώ η εκδοχή Marco Polo είναι πιο πολυτελής, έχοντας μια καμπίνα επιβατών που μοιάζει με εκείνη ενός «κανονικού» μοντέλου της γερμανικής εταιρείας. Επιπλέον, διαθέτει κουζίνα, ψυγείο, μπροστινές θέσεις που περιστρέφονται, αναδιπλούμενο συρόμενο τραπέζι και ένα διπλό κρεβάτι στην οροφή.

Για την κίνηση του Marco Polo είναι υπεύθυνα τρία 4κύλινδρα diesel σύνολα 2,1 λίτρων, απόδοσης 136, 163 και 190 ίππων, τα οποία συνδυάζονται με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC της εταιρείας.

Επιπλέον, η Mercedes αποκαλεί το Marco Polo Activity ως ένα van «ψυχαγωγίας». Αν και διατηρεί την αναδυόμενη οροφή, αφήνει πίσω του την κουζίνα, το ψυγείο και άλλα εξοπλιστικά στοιχεία που βρίσκουμε στο Marco Polo. Ακόμα, διαθέτει μια πιο ευρεία γκάμα κινητήρων και μπορεί να αποκτηθεί ως προσθιοκίνητο με 1.600άρι diesel απόδοσης 88 ή 115 ίππων. Πισωκίνητες είναι οι εκδόσεις που εξοπλίζονται με τον 2,1 λτ. κινητήρα πετρελαίου των 136, 163 και 190 ίππων, ενώ οι τελευταίες μπορούν να συνδυαστούν και με σύστημα τετρακίνησης. Οι τιμές του Marco Polo ξεκινούν στη Γερμανία από τα 58.400 ευρώ, ενώ το Activity τιμάται από 38.960 ευρώ.