• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το εσωτερικό του νέου C3 είναι από τα πιο όμορφα που μπορεί να «δει» κανείς στην κατηγορία σε αισθητικό επίπεδο ενώ ικανοποιεί και ποιοτικά, παρά τα σκληρά υλικά.

Καλαίσθητο και πολύ πρακτικό είναι το εσωτερικό του Hyundai i20, το οποίo παρουσιάζει επιπλέον και καλή ποιότητα κατασκευής.

Το εσωτερικό του Polo είναι προσεγμένο κατασκευαστικά και σύγχρονο, προβάλλοντας ένα ικανοποιητικό επίπεδο συναρμογής και φινιρίσματος.

Εσωτερικό: Πιο ποιοτικό το Polo, πιο μοντέρνο το C3, πιο πρακτικό το i20

63.063 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/11/2019

Περνώντας στο εσωτερικό των τριών αυτοκινήτων, στις βασικές εκδόσεις αυτό του Polo αν και έχει μουντό διάκοσμο θα σε κερδίσει χάρη στην ποιοτική του κατασκευή, όπως αυτή ορίζεται από την στιβαρή του συναρμογή και το προσεγμένο φινίρισμα (σ.σ. ωστόσο να σημειώσουμε πως σε αυτήν την έκδοση έχουν γίνει εκπτώσεις στα υλικά σε σχέση με τις επόμενες). Παράλληλα είναι και αυτό με τη μεγαλύτερη οθόνη αφής. Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει και το i20, το οποίο διαθέτει μάλιστα μαλακή επένδυση  στο πάνω μέρος του ταμπλό, χάρη στις θήκες για μικροπράγματα και την πολύ καλή εργονομία του. Αισθητικά, το Citroen C3 εκφράζει ένα πιο νεανικό προφίλ στις λεπτομέρειες με πιο ξεχωριστή και μοντέρνα εικόνα και που και εδώ μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τα προσωπικά γούστα του καθενός.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια