• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μάχη της βασικής: Citroen C3 VS Hyundai i20 VS VW Polo

Διαβάστηκε από 40359 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/11/2019
 

Καλύπτοντας τις βασικές μας ανάγκες: Οι βασικές ατμοσφαιρικές και συγχρόνως πιο προσιτές εκδόσεις των Citroen C3, Hyundai i20 και VW Polo θα φέρουν εις πέρας τα αστικά τους καθήκοντα, προσφέροντας οικονομία καυσίμου και άνεση στις μετακινήσεις.

Τα μικρά αυτοκίνητα εξακολουθούν να κρατούν τα σκήπτρα στους πίνακες των πωλήσεων, τόσο στις συνολικές πωλήσεις, όσο και σε αυτές της λιανικής, οι οποίες μας δέιχνουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στις προτιμήσεις των αγοραστών.

Τρία από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας είναι το Volkswagen Polo, το οποίο φιγουράρει διαχρονικά στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων, το Hyundai i20 που εντυπωσιάζει με την άνοδό του στις πωλήσεις, όπως άλλωστε και η Hyundai γενικότερα που έχει πραγματοποιήσει δυναμική επιστροφή στα τεκταινόμενα της αγοράς και το Citroen C3, που με σταθερό ρυθμό κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές. Τα συγκεκριμένα μοντέλα το πρώτο 9μηνο του 2019 βρίσκονται στο TOP5 των πωλήσεων, πίσω από το παγιωμένο -και με διαφορά- στην πρώτη θέση των πωλήσεων Toyota Yaris και το Opel Corsa, το οποίο πλέον άλλαξε γενιά, η οποία έκανε μάλιστα το εμπορικό της λανσάρισμα πριν λίγες μέρες.

Εμείς διαλέξαμε τις βασικές τους εκδόσεις που έχουν πιο αστικό προσανατολισμό, με κριτήριο πως είναι οι πιο προσιτές, ενώ παράλληλα προσφέρουν πολύ καλή οικονομία καυσίμου.

Σχεδίαση: Ξεχωρίζει το Citroen C3
Στο κομμάτι της σχεδίασης και τα 3 μοντέλα διαθέτουν γενικά ελκυστικά χαρακτηριστικά και μοντέρνα σχεδίαση, εκφράζοντας νεανικό στιλ, με διαφορετική λογική ωστόσο. Το πιο τολμηρό από τα τρία μοντέλα είναι αναμφισβήτητα το Citroen C3. Κυρίαρχα στοιχεία της εμφάνισης αποτελούν τα στενά LED φώτα ημέρας και ο ογκώδης προφυλαχτήρας, ενώ παράλληλα οι μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει, προσθέτουν πόντους στο σύνολο όσον αφορά τον ξεχωριστό και νεανικό του χαρακτήρα. Το Hyundai i20 είναι πιο κοντά στα συμβατικά μοτίβα της κατηγορίας, κερδίζει όμως τις εντυπώσεις με τα μεγάλα ελλειπτικά φώτα, τη χαμηλά τοποθετημένη πολυγωνική γρίλια, που του προσδίδει ένα πιο εκλεπτυσμένο ύφος, στοιχεία που εν τέλει του δίνουν το απαραίτητο νεανικό στίγμα. Το VW Polo ακολουθεί  την φιλοσοφία της εταιρείας γενικότερα και έτσι εκφράζει ένα πιο ουδέτερο design χωρίς κάτι το υπερβολικό. Το σοβαρό του ύφος χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και επίπεδες επιφάνειες, στοιχεία που δίνουν στην σχεδίαση μια διαχρονικότητα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια

Γιατί σε συμφέρει ο φιλικός διακανονισμός

Για να μην «κρυώσει» τον χειμώνα!

Γίνε ειδικός στην μπαταρία!

Οι καλύτεροι Χριστουγεννιάτικοι Προορισμοί

Η κίνηση στους δρόμους

Mercedes: Ιδέες που μπορείς να αποκτήσεις

Nέα Maserati Zeda

To νέο Nissan 370Z;

Όριο ταχύτητας τα 110χλμ./ώρα προτείνει ο ΣΕΕΠΕ

Αύξηση πωλήσεων για τη SEAT τον Οκτώβρη

Oι οδηγοί της Red Bull & Toro Rosso για το 2020

Η Τζίνα Σουμάχερ με… Ferrari ενός ίππου

Χωρίς ρύπους η F1 μέχρι το 2030

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Διαβάστε live 30 δοκιμές

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

Yellow Pages: Λιπαντικά - Προδιαγραφές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

MERCEDES: Ιδέες που μπορείς να αποκτήσεις

SEAT: Μοντέλα φυσικού αερίου που καίνε 3,5€/100 χλμ.

RENAULT: All-new Renault CLIO. The best Clio ever! Ανακαλύψτε το...

BMW: Κράτα τη BMW σου για πάντα γνήσια

NISSAN: Έως 1.500 ευρώ έκπτωση στο Qashqai

PEUGEOT: Θέλεις SUV Peugeot από 14.700 ευρώ;

περισσότερα »