• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Corsa θα ικανοποιήσει τον οδηγό με το «πάτημά» του στο δρόμο και σε κάθε περίπτωση θα στρίψει με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια σε κάθε είδους καμπή.

Το Yaris στην καθημερινότητα αποδεικνύεται ευκολοδήγητο και αρκετά ευέλικτο, με την ποιότητα κύλισης του να κάνει τα ταξίδια άνετα και ευχάριστα.

H λειτουργία της ανάρτησης του C3 εκπλήσσει ευχάριστα, απορροφώντας πολύ καλά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Στο δρόμο: Στιβαρό το Corsa, άνετο το C3, all around το Yaris

184.913 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/8/2019
 

Οι κόμπακτ διαστάσεις των τριών μοντέλων σε συνδυασμό με τους αποτελεσματικούς τους κινητήρες, αποτελούν εγγύηση πως τα τρία μοντέλα θα εκπληρώσουν με μαεστρία τα αστικά τους καθήκοντα, αλλά και ένα άνετο ταξίδι.

Το Yaris εστιάζει περισσότερο στον τομέα της άνεσης, ενώ γενικότερα διαθέτει έναν πιο all around χαρακτήρα, αρκετό φιλικό προς το χρήστη. Είναι το πιο ευκολοδήγητο και το πιο ευέλικτο (κύκλος στροφής 9,6 μ.), ενώ στον αυτοκινητόδρομο σε κερδίζει με την ποιότητα κύλισης του και τη σταθερότητά του. 

Η ποιότητα κύλισης είναι ένα από τα ατού του Corsa, που διακρίνεται για τη στιβαρότητά του στο δρόμο. Το ελαφρύ τιμόνι αμβλύνει την οδηγική αίσθηση, όχι όμως και την αποτελεσματικότητα σε μια στριφτερή διαδρομή, όπου το Corsa «πατάει» γερά, χωρίς να χάνει σε ποιότητα κύλισης.

Τέλος το Citroen C3 είναι πλέον ένα από τα πιο ευχάριστα αυτοκίνητα της κατηγορίας του και αποδεικνύεται ιδιαίτερα εύχρηστο στην καθημερινότητα. Η ανάρτηση εκπλήσσει ευχάριστα με την άνετη και την ήσυχη λειτουργία της, ενώ την ίδια στιγμή αποδεικνύεται αρκούντως «σφιχτή». Σε αυτά έρχεται να προστεθεί η πολύ καλή αίσθηση που λαμβάνει ο οδηγός από τα εξαιρετικά φρένα (36,8 μ. για το 100-0 χλμ/ώρα).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια