Μικρά turbo μέχρι 110 PS με 17-18 χιλιάρικα! Citroen C3 Vs Hyundai i20 Vs Opel Corsa Vs SEAT Ibiza

Μικρά turbo μέχρι 110 PS με 17-18 χιλιάρικα! Citroen C3 Vs Hyundai i20 Vs Opel Corsa Vs SEAT Ibiza

75.790 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2022)

Βάζουμε στη ζυγαριά 4 τούρμπο μικρά με κόστος κάτω από 18 χιλιάδες ευρώ. Το άνετο Citroen C3, το hi-tech και ευρύχωρο Hyundai i20, το οικονομικό σε κατανάλωση Opel Corsa και το SEAT Ibiza με την πιο ευχάριστη αίσθηση στο δρόμο. Ποιο νομίζετε πως σας ταιριάζει περισσότερο;

Κατάλληλο για κάτω των 18

Τα μικρά εξακολουθούν να είναι η νούμερο ένα επιλογή αγοράς στην χώρα μας και ιδιαίτερα στις πωλήσεις λιανικής. Άλλωστε είναι και τα μοντέλα με το χαμηλότερο κόστος αγοράς, τα οποία παράλληλα μπορούν εξυπηρετήσουν ως ένα βαθμό και οικογενειακές ανάγκες. Ειδικά στις τούρμπο εκδόσεις τους, που τα καθιστούν πιο βολικά σε ένα ταξίδι, αλλά και στην καθημερινότητα.

Στην αγορά λοιπόν θα βρούμε αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, οι οποίες τηρουμένων των αναλογιών προσφέρονται σε λογικές τιμές. Στο θέμα μας λοιπόν συγκρίνουμε 4 τούρμπο μικρά βενζίνης με κόστος γύρω στις 17.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, το Citroen C3 των 110 ίππων, το ήπια υβριδικό Hyundai i20 με 100 ίππους, το Opel Corsa επίσης με 100 ίππους και το SEAT Ibiza στην έκδοση των 95 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Value for money: Πιο προσιτό το Ibiza, πλούσιο το Hyundai i20

Η πιο ακριβή επιλογή είναι το Opel Corsa, το οποίο στην έκδοση με τον κινητήρα των 100 ίππων κοστίζει 17.950 ευρώ στο μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού Design&Tech, όντας καλά εξοπλισμένο με τα σημαντικότερα συστήματα ασφαλείας, 7άρα οθόνη αφής και κάμερα οπισθοπορείας. Πιο οικονομικό είναι το Ibiza στην έκδοση Business (από 16.590 ευρώ), το οποίο έχει επίσης πολύ καλό εξοπλισμό που περιλαμβάνει οθόνη 8,25’’, αυτοματισμούς και ζάντες αλουμινίου. Το Citroen C3 από την πλευρά του κοστίζει 16.950 ευρώ, στην έκδοση Feel, η οποία διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό με έξτρα στοιχεία όπως κλιματισμό, όχι όμως και πίσω αυτόματα παράθυρα. Είναι και το πιο ισχυρό με 110 άλογα. Πάντως πιο VFM θα χαρακτηρίζαμε το i20, με κόστος από 17.090 ευρώ στην έκδοση Exclusive, το οποίο φέρει ήπια υβριδική τεχνολογία, πληρέστατη γκάμα συστημάτων ασφαλείας και έξτρα στοιχεία όπως πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25΄΄ και κάμερα οπισθοπορείας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η έκδοση χωρίς το ήπια υβριδικό σύστημα είναι διαθέσιμη από 15.290 ευρώ στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο ωστόσο δεν διαθέτει ούτε ψηφιακό πίνακα, ούτε οθόνη αφής. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει και 5ετή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto