• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
7 φωτογραφίες »

Το σύνολο στην καμπίνα του C3 Aircross, δείχνει πολύ νεανικό και μαζί με τον πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής αποδεικνύεται και ιδιαιτέρως λειτουργικό.

Εσωτερικό-Χώροι: Ποιοτικά & ευρύχωρα

202.963 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2021)

Εσωτερικό: Το Kamiq ξεχωρίζει ποιοτικά λόγω μαλακών υλικών
Η Skoda πάει ένα βήμα πιο πέρα το θέμα της απτής ποιότητας στην κατηγορία μέσω του Kamiq, αφού αυτό είναι ένα από τα λίγα αυτοκίνητα που διαθέτει μαλακά καλής ποιότητας υλικά στο ταμπλό. Αυτός είναι και ο λόγος που το κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με τα άλλα δύο κυρίως, αφού αισθητικά έχει πιο συγκρατημένο προφίλ.

Σε κερδίζει με τη μοντέρνα αισθητική του η καμπίνα του Bayon. Αρκετά είναι και τα hi-tech στοιχεία ειδικά στις πιο καλές εκδόσεις.

Σε κερδίζει με τη μοντέρνα αισθητική του η καμπίνα του Bayon. Αρκετά είναι και τα hi-tech στοιχεία ειδικά στις πιο καλές εκδόσεις.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Μοντέρνα και πιο ξεχωριστή σχεδιαστικά είναι η καμπίνα του C3 Aircross με τα ιδιαίτερα ελλειπτικά σχήματα στους αεραγωγούς, το «διχοτομημένο» ταμπλό και την πεπλατυσμένη την κάτω πλευρά του τιμονιού. Στον τομέα της ποιότητας όλα τα σκληρά πλαστικά μέρη δείχνουν καλοβαλμένα και καλοφινιρισμένα προσθέτοντας πόντους στο τελικό αποτέλεσμα.

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Bayon, το οποίο από την πλευρά του ξεχωρίζει μέσω του διακόσμου που διαμορφώνουν οι «οριζόντιες λεπίδες» που διατρέχουν από άκρη σε άκρη το ταμπλό, συνεχίζοντας και στα πλευρικά τμήματα των θυρών. Στα συν του η δυνατότητα προσθήκης προαιρετικού ψηφιακού πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών.

Χώροι: Bayon & Kamiq για επιβάτες, C3 Aircross για αποσκευές & πρακτικότητα
Στο πεδίο των χώρων βάσει των μετρήσεών μας, τα τρία μοντέλα μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 5 ενήλικες, με ελάχιστες παραχωρήσεις στην περίπτωση του C3 Aircross. Κορυφαίο σε αέρα για γόνατα και κεφάλι αναδεικνύεται το μοντέλο της Skoda, ενώ το μικρό της Hyundai προσφέρει κορυφαίο πλάτος για τους πίσω επιβάτες. Από την πλευρά του πάντως το γαλλικό μοντέλο έχει το κορυφαίο πορτ-μπαγκάζ, με 410 λτ. χωρητικότητας, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 520 λτ. στις εκδόσεις με συρόμενο πίσω κάθισμα, ευνοώντας έτσι την πρακτικότητα της καμπίνας!

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »