17 φωτογραφίες »

Citroen C4 C-Cross Vs Kia XCeed

120.415 Επισκέψεις στο άρθρο (11/8/2021)

Ξεχωρίζουν με τη ιδιαίτερη σχεδίαση, το διττό τους χαρακτήρα και τα crossover τους χαρακτηριστικά, ενώ στις κορυφαίες diesel εκδόσεις τους έχουν και παραπλήσια τιμή. Ποιο από τα Citroen C4 C-Cross και Kia XCEED κερδίζει την μεταξύ τους μάχη;

Συνδυάζοντας την κομψότητα, την πρακτικότητα και τον crossover χαρακτήρα, το Kia XCEED κέρδισε τις εντυπώσεις από τη στιγμή που παρουσιάστηκε. Το ίδιο, όμως, έκανε και το νέο Citroen C4 C-Cross, που λανσαρίστηκε πιο πρόσφατα, προσφέροντας μάλιστα και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Τα δύο μοντέλα στις top πετρελαιοκίνητες εκδόσεις τους, που είναι διαθέσιμες με αυτόματο κιβώτιο, κοστίζουν σχεδόν το ίδιο: 25.200 ευρώ το C4 C-Cross στην έκδοση Feel Pack με 5 χρόνια εγγύηση και 25.690 ευρώ το Kia XCEED με 7 χρόνια εγγύηση και 48-βολτο ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Εμφάνιση: Καθένα ξεχωρίζει με τον τρόπο του
Το C4 C-Cross έρχεται με διαστάσεις μικρομεσαίου χάτσμπακ (μήκος 4,36 μ.), πίσω μέρος σε στιλ κουπέ, με κεκλιμένη κολώνα και σπόιλερ στο παρπρίζ, αλλά και αυξημένη απόσταση από το έδαφος όντας ένα mix διαφορετικών σχημάτων, σε συνδυασμό με όλα τα στοιχεία που έχουμε δει στα τελευταία μοντέλα της Citroen, όπως λεπτά LED φώτα, άνωθεν των προβολέων.

Το νέο C4 C-Cross αποτελεί ένα mix διαφορετικών σχημάτων

Το νέο C4 C-Cross αποτελεί ένα mix διαφορετικών σχημάτων

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto