Η SEAT θα βγάλει στην παραγωγή το 2020 ένα σπορτίφ SUV coupe αισθητικής, το οποίο ενδέχεται να αποτελέσει το πρώτο μοντέλο που θα λανσαριστεί υπό τα σήματα της CUPRA, που τότε θα είναι μια αυτόνομη ετ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η SEAT θα βγάλει στην παραγωγή το 2020 ένα σπορτίφ SUV coupe αισθητικής, το οποίο ενδέχεται να αποτελέσει το πρώτο μοντέλο που θα λανσαριστεί υπό τα σήματα της CUPRA, που τότε θα είναι μια αυτόνομη εταιρεία.

Coupe SUV η SEAT το 2020

3.288 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2017)

Η SEAT θα εντάξει στη γκάμα της από το 2020 ένα SUV coupe αισθητικής, που μάλλον θα αποτελέσει το πρώτο μοντέλο της αυτόνομης τότε φίρμας CUPRA και το οποίο θα έχει πολυτελή χαρακτήρα, αλλά και μία plug-in υβριδική έκδοση.

Η SEAT θα βγάλει στην παραγωγή το 2020 ένα σπορτίφ SUV coupe αισθητικής. Το παραπάνω αποκάλυψε ο επικεφαλής του R&D της φίρμας, Matthias Rabe, μιλώντας στο λανσάρισμα του νέου SEAT Arona.

Το μοντέλο θα αντλεί τη σχεδιαστική του έμπνευση από το SEAT 20V20 Concept που γνωρίσαμε στην έκθεση της Γενεύης το 2015. Θεωρείται πιθανό το νέο SUV να διαθέτει και μία plug-in υβριδική έκδοση.

Το μοντέλο θα αντλεί τη σχεδιαστική του έμπνευση από το SEAT 20V20 Concept που γνωρίσαμε στην έκθεση της Γενεύης το 2015. Θεωρείται πιθανό το νέο SUV να διαθέτει και μία plug-in υβριδική έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το μεγαλοστέλεχος της ισπανικής φίρμας επιβεβαίωσε λοιπόν τις προθέσεις της SEAT για το εν λόγω μοντέλο, το οποίο ενδέχεται να αποτελέσει το πρώτο που θα λανσαριστεί υπό τα σήματα της CUPRA, η οποία τότε θα είναι μια αυτόνομη εταιρεία.
 
Το μοντέλο θα αντλεί τη σχεδιαστική του έμπνευση από το SEAT 20V20 Concept που γνωρίσαμε στην έκθεση της Γενεύης το 2015. Από τη στιγμή που η ισπανική φίρμα σχεδιάζει να «ηλεκτρίσει» τη γκάμα της, θεωρείται πιθανό το νέο SUV να διαθέτει και μία plug-in υβριδική έκδοση.
  
Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της SEAT αναμένεται το 2019, μάλλον με τη μορφή του Mii, ενώ ένα χρόνο μετά θα προκύψει ένα νέο μοντέλο που θα στηρίζεται στην ηλεκτρική πλατφόρμα ΜΕΒ του Volkswagen Group.
 
Το αφεντικό της SEAT, Luca De Meo, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως βλέπει προοπτικές στην αγορά των σπορ crossover, δίνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την Porsche Macan. Με βάση αυτό, αναμένουμε το coupe αισθητικής SUV να έχει έναν περισσότερο πολυτελή χαρακτήρα σε σχέση με τα άλλα μοντέλα που απαρτίζουν τη γκάμα της CUPRA.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda