Η νέα σειρά της γερμανικής φίρμας ονομάζεται Crash Tales.

Crash Tales: Η νέα σειρά της Mercedes (+vid)

2.350 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2020)

Τι μπορεί να πάει στραβά στην καθημερινότητα δύο ανδρείκελων δοκιμών σύγκρουσης. Η νέα διαδικτυακή σειρά της Mercedes έρχεται για να μας το γνωστοποιήσει μέσω του πρώτου επεισοδίου της.


Η νέα σειρά της γερμανικής φίρμας ονομάζεται Crash Tales και όπως μπορείτε να δείτε το πρώτο επεισόδιο έχει διάρκεια μόλις ενός λεπτού. Πρωταγωνιστές είναι δύο ανδρείκελα δοκιμών πρόσκρουσης, ο Tommy και ο Fred. Αμφότεροι παρουσιάζονται να έχουν συνηθίσει τις παραδοσιακές δοκιμές όπου το όχημα κατευθύνεται με δύναμη και προσκρούει πάνω στα εμπόδια, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση δε συνέβη κάτι τέτοιο.
 
Λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμή το ντουέτο του βίντεο ακούει από τα μεγάφωνα πως είναι η τυχερή του μέρα καθώς το τεστ δεν εμπεριέχει σύγκρουση, αλλά αφορά τα φρένα. Αυτό εκνευρίζει τον Fred, όχι όμως και τον πιο διαλλακτικό Tommy. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα καθώς με το που αναπτύσσει ταχύτητα η Mercedes, τα φρένα ενεργοποιούνται και το αυτοκίνητο σταματά λίγα μέτρα παρακάτω.
 
Όπως φαίνεται ο Fred δεν μπόρεσε να «χωνέψει» ποτέ αυτό το γεγονός, σε αντίθεση με τον συνοδηγό του, οι οποίοι ανανεώνουν το ραντεβού τους μαζί μας για το επόμενο επεισόδιο το οποίο και θα σας παρουσιάσουμε.
 
Δείτε το βίντεο και πείτε μας ποιες είναι οι σκέψεις σας για τη νέα σειρά της Mercedes-Benz;  
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL