Ferrari 488 GTB
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari 488 GTB

Δια χειρός Liberty Walk!

4.149 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2017)

Η Liberty Walk διέπρεψε στην αισθητική βελτίωση για ακόμη μια φορά, αναλαμβάνοντας να μεταμορφώσει μια Ferrari GTB, με το αποτέλεσμα να μαγνητίζει τους παρευρισκομένους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκυο.

O ιαπωνικός οίκος βελτίωσης Liberty Walk, έχει συνδέσει το όνομά του με τα πρωτότυπα σχεδιαστικά επιτεύγματά του που εφαρμόζονται σε αυτοκίνητα της κατηγορίας Supercar.

Ferrari 488 GTB

Ferrari 488 GTB

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να βάλει το «χέρι» του και στη δημοφιλή Ferrari 488 GTB και τελικά να τη μετατρέψει σε ένα αυτοκίνητο που αιχμαλώτισε τα βλέμματα όλων στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο.
Η Liberty Walk έχει αναβαθμίσει αισθητικά και άλλα μοντέλα της Ιταλικής φίρμας στο παρελθόν, όπως επίσης και τα Supercars Lamborghini Huracan και McLaren 650S, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη μερίδα φίλων της Ferrari, ίσως να απογοητεύτηκε από το βελτιωτικό κιτ της εταιρείας, λόγω του ότι τέτοιου είδους αυτοκίνητα πρέπει να διατηρούν τη «ταυτότητά» τους, αλλά σίγουρα η Liberty Walk συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους απανταχού φίλους της βελτίωσης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO