Διαρρήκτες έκλεψαν Πρέσβη

2.177 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2017)

Πολλοί πιστεύουν ότι οι Πρέσβεις και οι διπλωμάτες μιας χώρας «δεν αγγίζονται» από πλευράς ασφαλείας, όμως στην Ελλάδα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αυτό αποδεικνύεται εύκολα με την υπόθεση που ήρθε σήμερα το πρωί στη δημοσιότητα. Πιο συγκεκριμένα, τη νύχτα άγνωστοι εισέβαλαν στην οικεία του Πρέσβη του Μαρόκο, κ. Samir Addhare, που βρίσκεται στο Ψυχικό. Σύμφνωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η διάρρηξη συνέβη τα ξημερώματα, μεταξύ 2:00 και 8:00. Οι κλέφτες αφού αφαίρεσαν αντικείμενα μικρής αξίας και διάφορα τιμαλφή βρήκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του Πρέσβη και αποφάσισαν να διαφύγουν με αυτό.
 

Το πρωί, όπου και έγινε αντιληπτή η κλοπή, ενημερώθηκαν οι άνδρες της Αμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο. Από τότε ξεκίνησαν και συνεχίζονται ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου του Πρέσβη, που φέρει και τις χαρακτηριστικές πινακίδες του Διπλωματικού Σώματος, αλλά και των ληστών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια εξέλιξη προς το παρόν.

Σε μια πόλη που οι περιουσίες του διπλωματικού σώματος, με όση ασφάλεια τους παρέχεται, δεν είναι ασφαλής, τι μπορούν να περιμένουν οι Έλληνες πολίτες; Εσείς τι λέτε;

ELASTIKA 2024
NISSAN