5 φωτογραφίες »

Διέρρευσε το Volkswagen Tiguan X

5.965 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2020)

Εικόνες που δείχνουν χωρίς καμουφλάζ την κουπέ έκδοση του Volkswagen Tiguan, του Tiguan X έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.


Το Tiguan X αρχικά πρόκειται να παρουσιαστεί στην Κίνα αργότερα αυτό το έτος, τη στιγμή που οι φήμες για την παρουσία του μοντέλου και στην Ευρώπη ολοένα και φουντώνουν. Πλέον κινεζικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν εικόνες που δείχνουν καθαρά, χωρίς καμουφλάζ το Volkswagen Tiguan X.
 
Όπως προαναφέραμε το Tiguan X αποτελεί την κουπέ έκδοση του γνωστού Tiguan, κάτι που είναι ιδιαίτερα ορατό κοιτώντας το εμπρόσθιο μέρος, όπου η ομοιότητα είναι εμφανής. Φυσικά λόγω του διαφορετικού της έκδοσης, στην πορεία ο σχεδιασμός αλλάζει, με το πίσω μέρος να κερδίζει μια νέα πόρτα για το χώρο αποσκευών όπου έχει εξοπλιστεί με μία μικρή αεροτομή. Νέας σχεδίασης είναι και ο προφυλακτήρας αλλά και τα πίσω φώτα που συνδέονται με μια λεπτή φωτιζόμενη λωρίδα.
 
Συνολικά, το μοντέλο σύμφωνα με πληροφορίες έχει μήκος 4.764 χιλιοστά, πλάτος 1.859 χιλιοστά και ύψος 1.628 χιλιοστά, με μεταξόνιο 2.791 χιλιοστά. Αυτό σημαίνει ότι το crossover coupe έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το Tiguan Allspace όντας κατά 56 χιλιοστά χαμηλότερο.
 
Για την αγορά της Κίνας λέγεται πως το μοντέλο θα εξοπλιστεί με δύο διαφορετικές εκδόσεις ισχύος του 2λιτρου TSI κινητήρα βενζίνης (186 και 220 ίππους), ωστόσο σε περίπτωση που εν τέλει το μοντέλο κάνει το ντεμπούτου και στην αγορά της Ευρώπης είναι πολύ πιθανό ότι η σύνθεση των κινητήρων να είναι διαφορετική.    

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER