Εσωτερικό & Χώροι: Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη αλά S-Class & αρχοντική ευρυχωρία

52.007 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2024)
Απόλυτα ικανοποιημένος μένεις με τον high-tech διάκοσμο, με χαρακτηριστικό στοιχείο την κάθετη κεντρική και υψηλής ευκρίνειας οθόνη των 11,9 ιντσών για τον έλεγχο του infotainment και τον πίνακα οργάν
3 Φωτογραφίες »

Απόλυτα ικανοποιημένος μένεις με τον high-tech διάκοσμο, με χαρακτηριστικό στοιχείο την κάθετη κεντρική και υψηλής ευκρίνειας οθόνη των 11,9 ιντσών για τον έλεγχο του infotainment και τον πίνακα οργάνων που είναι επίσης ψηφιακός με μέγεθος 12,3 ίντσες.

Ανοίγοντας την πόρτα της Mercedes GLC θα δεις αυτό που πραγματικά περιμένεις από ένα luxury αυτοκίνητο. Έκδηλη πολυτέλεια κατασκευής, συνοδευόμενη από ένα hi-tech ψηφιακό «μωσαϊκό». Πιο συγκεκριμένα, γίνεται προσεγμένη επιλογή υλικών ακόμα και σε «κρυφά» σημεία, ενώ οι δύο τεράστιες στάνταρ οθόνες είναι απόλυτα προσαρμοσμένες (και με το παραπάνω) στις σύγχρονες ψηφιακές απαιτήσεις. Μπροστά από τον οδηγό βρίσκεται ένας digital πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, το βλέμμα όμως θα πέσει αναπόφευκτα στην κάθετη κεντρική touchscreen για τον χειρισμό του infotainment (11,9 ίντσες), η οποία έρχεται... δανεική από την Mercedes S-Class.


Μέχρι και... σταυροπόδι κάθεσαι στα πίσω καθίσματα της GLC, χάρη στα 19 εκ. «αέρα» ως την πλάτη των εμπρός καθισμάτων.
3 Φωτογραφίες »

Μέχρι και... σταυροπόδι κάθεσαι στα πίσω καθίσματα της GLC, χάρη στα 19 εκ. «αέρα» ως την πλάτη των εμπρός καθισμάτων.

 
Όσον αφορά τους προσφερόμενους χώρους, η GLC κινείται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Καταρχάς έχει υπερ-αρκετό πλάτος πίσω καθίσματος (143 εκ.), νούμερο επαρκές και για να καθίσουν πίσω 3 ενήλικοι επιβάτες, χωρίς να ακουμπήσουν οι ώμοι τους, ακόμη κι αν είναι περισσότερο μεγαλόσωμοι. Συν τοις άλλοις, θα έχουν μπόλικο χώρο για τα πόδια τους (σχεδόν 16 εκ.). Οι coupe GLC έχουν ελαφρώς μικρότερο «αέρα» για το κεφάλι των πίσω επιβατών τους, αλλά και ελάχιστα περισσότερο πλάτος (έχουν πιο φαρδύ αμάξωμα)
 
Τέλος, σχετικά με τον χώρο αποσκευών, αυτός διαμορφώνεται αναλόγως του κινητήριου συνόλου. Έτσι, η «βασική» πετρελαιοκίνητη Mercedes GLC έχει χώρο αποσκευών που ξεκινάει από τ α 620 λτ.. Οι Plug-in υβριδικές εκδόσεις χάνουν 170 λτ. λόγω της μεγάλης μπαταρίας του συστήματος (470 λτ.), με την coupe Mercedes GLC να έχει χώρο αποσκευών 390 λίτρων.

Σελίδα 1Diesel ή Plug-in; Κλασικό SUV ή coupe; Ποια έκδοση Mercedes GLC;
Σελίδα 2Εσωτερικό & Χώροι: Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη αλά S-Class & αρχοντική ευρυχωρία
Σελίδα 3Οδική συμπεριφορά: Με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη αερανάρτηση που αλλάζει την απόσβεση σε κάθε τροχό
Σελίδα 4Η γνώμη μας - Μετρήσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά & τιμές
SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
test center