Ανετο και ασφαλές είναι το τετρακίνητο Suzuki Vitara τόσο εντός όσο και σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Δοκιμή: Νέο Suzuki Vitara 4x4 με 112 PS

134.888 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2019)

Ολική επαναφορά! Η ελαφρώς πιο μοντέρνα εμφάνιση, τα καλύτερα πλαστικά στο ταμπλό και ο 1.000άρης κινητήρας που συνδυάζεται με 4κίνηση είναι τα σημαντικότερα νέα στοιχεία στο ανανεωμένο Suzuki Vitara.

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση της 4ης και πιο SUV από ποτέ γενιάς του, το Suzuki Vitara δέχεται τις φροντίδες της Suzuki για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των μικρών crossover. 

Πιο αναλυτικά, πέρα από την εμφάνιση που σαφώς έχει δώσει φρεσκάδα, φαίνεται πως τα «παράπονά» μας για τα σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό έπιασαν τόπο, με το πάνω μέρος του ταμπλό να είναι πλέον επενδυμένο με αφρώδες υλικό. Παράλληλα, η Suzuki έχοντας στη βάση των κινητήρων της, τον πολύ καλό-όπως έχουμε δει και από άλλες εφαρμογές- 1.000άρη BoosterJet κινητήρα των 112 ίππων, τον τοποθετεί εδώ χαρίζοντας μια αξιόλογη βασική έκδοση με προσιτή τιμή εκκίνησης στα 15.990 ευρώ (ως δικίνητο). Εμείς δοκιμάζουμε την τετρακίνητη έκδοση με αυτό τον κινητήρα (είναι μάλιστα και η μοναδική πρόταση στην αγορά) και στο πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με το οποίο συνδυάζεται, και τιμή στα 19.450 ευρώ. 

Εμφάνιση: Με μικρές διαφορές, δείχνει πιο φρέσκο… 
Το ανανεωμένο Vitara έχει κρατήσει τα βασικά στοιχεία της σχεδίασης, όμως ταυτόχρονα φαίνεται και πιο φρέσκο. Οι αλλαγές στο εμπρός μέρος εστιάζονται στον πλήρως ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και στη νέα γρίλια η οποία πλαισιώνεται από καινούργιας σχεδίασης LED προβολείς. Μια έντονη γραμμή, τονίζει την δυναμική στα πλαϊνά, ενώ αυτή συνδυάζεται με μια ρέουσα καμπύλη που καταλήγει πάνω από τους θόλους των πίσω τροχών. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές αφορούν στα νέα φωτιστικά σώματα με τις οριζόντιες «νυχιές», και τον επίσης ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center