2 φωτογραφίες »

Η πιο αθλητική έκδοση, i3s έρχεται με αυξημένη ιπποδύναμη, πιο σφικτή ανάρτηση και περιβολή που παραπέμπει σε μοντέλα της GTi κατηγορίας.

Δοκιμή: BMW i3s με 184 άλογα

30.479 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2018)

Η κορυφαία «s» έκδοση της BMW i3 διατηρεί τον αστικό της προσανατολισμό, βαδίζοντας παράλληλα σε σπορτίφ μονοπάτια σε εμφάνιση και οδική συμπεριφορά, που την κάνουν άκρως δελεαστική για όσους διατίθενται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

What is new 

Σχεδιαστικά, η BMW i3s τονίζει τη διαφορε-τικότητά της με το διακοσμητικό φιλέτο σε χρώμα BMW i Blue.

Σχεδιαστικά, η BMW i3s τονίζει τη διαφορε-τικότητά της με το διακοσμητικό φιλέτο σε χρώμα BMW i Blue.

- i3s με 184 ίππους (170 άλογα η i3)
- Range Extender για έξτρα αυτονομία 
- Με σπορτίφ στοιχεία
- Από 53.780 ευρώ (43.100 ευρώ χωρίς REx)

Τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο της i3, η BMW ανανέωσε το ηλεκτρικό μικρό της εντάσσοντας στη γκάμα και μια πιο αθλητική έκδοση εν ονόματι i3s με αυξημένη ιπποδύναμη, πιο σφικτή ανάρτηση και περιβολή που παραπέμπει σε μοντέλα της GTi κατηγορίας. Όσον αφορά στην εμφάνιση, η i3s ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από το «κοστούμι» με τα μαύρα στιλπνά πλαίσια στα φτερά και τις ίδιου χρώματος λεπτομέρειες εμπρός και πίσω, οι οποίες πλαισιώνονται από διακοσμητικές λωρίδες (σ.σ. BMW i Blue στο μοντέλο της δοκιμής), αλλά και τις ζάντες 20 ιντσών. Ας περάσουμε όμως στα ενδότερα ξεκινώντας από την «καρδιά» του μικρού ηλεκτρικού.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Mercedes A-Class & GLA: Το 1-2 στις πωλήσεις premium στην Ελλάδα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel