11 φωτογραφίες »

Το Chevrolet Trax μπαίνει εμβόλιμο στην κατηγορία των compact SUV, φιλοδοξώντας να κερδίσει το αγοραστικό κοινό με τον πολύπλευρο χαρακτήρα του.

Δοκιμή: Chevrolet Trax 1,4T 140PS AWD

38.203 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2013)

Το Chevrolet Trax μπαίνει εμβόλιμο στην κατηγορία των compact SUV, φιλοδοξώντας να κερδίσει το αγοραστικό κοινό με τον πολύπλευρο χαρακτήρα του.

Η εμπειρία της Chevrolet στην κατασκευή SUV οχημάτων, είναι δεδομένη. Aλλωστε μερικά από τα δημοφιλή της SUV μοντέλα πωλούνται στις χώρες της Αμερικής, όπως τα Tahoe και Trailblazer, τα οποία έχουν δημιουργήσει την δική τους παράδοση, καθώς επίσης και το Captiva που είχαμε γνωρίσει παλιότερα στην Ευρωπαϊκή αγορά. Τώρα το Trax έρχεται για να συμπληρώσει το κενό της γκάμας που υπήρχε στην κατηγορία των compact SUV, με δυνατότητες τέτοιες που του επιτρέπουν να κινείται σε κάθε τερέν εύκολα κι άνετα.

Εμφάνιση: Μαζεμένες διαστάσεις, αλλά δυναμικό παρουσιαστικό 
Παρά τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις (τηρουμένων των αναλογιών της κατηγορίας βεβαίως) η συνολική εξωτερική εμφάνιση του Trax σε ξεγελάει, μιας και νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με ένα αυτοκίνητο μεγαλύτερων διαστάσεων. 

Πέραν τούτου όμως, το Trax ξεχωρίζει και για τον δυναμισμό που αποπνέει, λόγω της επιθετικής του σχεδίασης. Τα νεύρα που τρέχουν κατά μήκος του καπό, οι τονισμένοι θόλοι, αλλά και οι ζάντες των 18 ιντσών, συνδράμουν στην ενίσχυση της επιθετικής σχεδίασης, η οποία κάνει ξεκάθαρο ότι το Trax θα κινηθεί άνετα και σε off road διαδρομές. 

Στο τελευταίο συνηγορεί κι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, η οποία για τις 4κινητες εκδόσεις είναι 16,8 εκατοστά ενώ για τις 2κινητες 15,8 αντίστοιχα. Μπροστά, ξεχωρίζει η νέα επιβλητική μάσκα της Chevrolet, με τις εισαγωγές και το μεγάλο λογότυπο της φίρμας αλλά και τα τετραγωνισμένα φωτιστικά σώματα με τις ανάλογου σχήματος θέσεις για τους προβολείς ομίχλης. 

Πίσω, τα φωτιστικά σώματα μαζί με την ποδιά προστασίας, λειτουργούν προς όφελος του εντυπωσιασμού.Το Trax διαθέτει όλες τις απαραίτητες σχεδιαστικές πινελιές, που του δίνουν μια δυναμική και νεανική εικόνα.

Το Trax διαθέτει όλες τις απαραίτητες σχεδιαστικές πινελιές, που του δίνουν μια δυναμική και νεανική εικόνα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)