Το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από σκληρά υλικά, αλλά πόντους στη χρηστικότητα - εργονομία προσθέτουν οι πολλές θήκες για μικροαντικείμενα.

Το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από σκληρά υλικά, αλλά πόντους στη χρηστικότητα - εργονομία προσθέτουν οι πολλές θήκες για μικροαντικείμενα.

Εσωτερικό-Χώροι

41.547 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2013)

Αναμφίβολα κοιτώντας το Trax, πριν καν μπεις στο εσωτερικό του, εντυπωσιάζεσαι από το μυώδες παρουσιαστικό του. Η καλώς εννοούμενη πληθωρικότητα παραμένει κι όταν κάτσεις στον εσωτερικό χώρο του νέου μοντέλου της Chevrolet. Η κατασκευάστρια εταιρεία έχει βάλει την προσωπική της πινελιά στη σχεδίαση του εσωτερικού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο πίνακας οργάνων, ο οποίος θυμίζει τρομερά supersport μοτοσικλέτα και είναι εμπνευσμένος από το Spark. Συνδυάζει αναλογικό στροφόμετρο με ψηφιακό ταχύμετρο. Οι λοιπές λεπτομέρειες του εσωτερικού θυμίζουν τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας, όπως τα χειριστήρια στο τιμόνι, οι αεραγωγοί και οι διακόπτες.

Ένα χαρακτηριστικό (σημαντικό) που συνοδεύει το Trax, είναι η κεντρική πολυλειτουργική έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, με το όνομα MyLink, η οποία επιτρέπει την σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ προσφέρει και πλήρη υποστήριξη σε κάθε είδους smart phones, αποτελώντας βασικό στοιχείο εξοπλισμού εκτός από την βασική έκδοση. Βέβαια τα υλικά που απαρτίζουν το ταμπλό είναι σκληρά στην πλειοψηφία τους.

Ο οδηγός θα βολευτεί άνετα στη θέση οδήγησης, όπου χάρη στο πλήθος των ρυθμίσεων που έχει, θα βρει την ιδανική θέση εύκολα. Στις εμπρός θέσεις υπάρχουν αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα, ενώ μπροστά από τον συνοδηγό πέρα από το κλασικό ντουλαπάκι υπάρχει ένα ακόμα στο ανώτερο μέρος του ταμπλό, όπου εκεί βρίσκεται η θύρα USB. Για τον όγκο και τον χαρακτήρα του το Trax προσφέρει καλούς χώρους και οι επιβάτες βολεύονται με άνεση. Οι πίσω δεν θα παραπονεθούν για την διαθέσιμη απόσταση - τόσο για τα γόνατά τους όσο και για το κεφάλι τους - ενώ ο χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει αντικείμενα 356 έως 785 λίτρων με την πίσω σειρά καθισμάτων «πεσμένη».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda