Δοκιμή: Αυτόματο Fiat 500X Diesel

112.538 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2019)

Πάντα επίκαιρο: Το Fiat 500X συνεχίζει και μετά την ανανέωσή του να αποτελεί ένα ικανό μικρό crossover κάτι που ενισχύεται στην έκδοση Cross με τον 1.600άρη diesel κινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που προσφέρεται ως δώρο.

Στην ανανέωσή του, το Fiat 500X εκτός από τους νέους βενζινοκινητήρες του 1,0 και 1,3 λίτρου που απέκτησε και που δοκιμάσαμε στις αρχές του έτους, αναβάθμισε και τον 1,6 λτ. diesel που αποτελεί τη μοναδική επιλογή ως πετρέλαιο. Αυτός ο κινητήρας μάλιστα προσφέρεται στην ίδια τιμή τόσο με 6τάχυτο μηχανικό όσο και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) που το εφοδιάζει. Η τιμή των 2 εκδόσεων Cross ανέρχεται στα 22.000 ευρώ. 

Εμφάνιση: Ελκύει το μάτι, ιδιαίτερα στην Cross έκδοση 
Το αισθητικό φρεσκάρισμα της σειράς 500L και 500Χ περνάει και στην diesel έκδοση με νέους προβολείς LED εμπρός, ανασχεδιασμένα φωτιστικά στο πίσω μέρος και νέους προφυλακτήρες, ενώ στην έκδοση Cross τονίζεται ο crossover χαρακτήρας του μέσω των προστατευτικών ποδιών μπροστά και πίσω και τις ράγες οροφής. Η ανανέωση του χάρισε και ένα πιο σύγχρονο τεχνολογικό και αισθητικό προφίλ. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
NISSAN