Στο δρόμο: Ακόμα πιο ευχάριστο | Η γνώμη μας
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο δρόμο: Ακόμα πιο ευχάριστο | Η γνώμη μας

319.772 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2022)

Όπως και σε όλα τα Puma έτσι και σε αυτό, η οδική του συμπεριφορά είναι εξαιρετική με οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και σπορ προεκτάσεις. Η ανάρτηση (γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και ημιάκαμπτος άξονας πίσω) στην έκδοση ST-Line X που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτή την έκδοση κινητήρα-κιβωτίου, είναι σφιχτή και περιορίζει τις κλίσεις, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει τέλειο έλεγχο του υπερυψωμένου αμαξώματος και αμεσότητα στις αντιδράσεις, ενώ αν και θα περίμενε κανείς αυτά να επηρεάζουν την άνεση, τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά μόνο οι έντονες εγκάρσιες ανωμαλίες θα γίνουν αντιληπτές στο εσωτερικό του και αυτό με λογικό τρόπο.

Η οδική του συμπεριφορά είναι εξαιρετική με οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και σπορ προεκτάσεις

Η οδική του συμπεριφορά είναι εξαιρετική με οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και σπορ προεκτάσεις

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα κορυφαίο σε αίσθηση σύστημα διεύθυνσης και έναν ισχυρό κινητήρα, που εδώ συνδυάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, στοιχεία που του επιτρέπουν να ξεφύγει από τα συνηθισμένα οδηγικά πλαίσια που ορίζει η compact SUV κατηγορία.  Στην αυτόματη έκδοση με τη λειτουργία Sport αυτός θα διατηρήσει ψηλά τον οδηγικό ρυθμό, ενώ υπάρχουν και τα paddles για περισσότερη συμμετοχή, με τις αλλαγές πάντως να είναι σε κάθε περίπτωση ομαλές και όχι «βίαιες» όπως συχνά εμφανίζουν τα αντίστοιχης τεχνολογίας κιβώτια. Τέλος, η επιλογή Trail από το σύστημα παραμετροποίησης, δίνει τη δυνατότητα στο Puma να πατήσει και σε πιο κακοτράχαλες διαδρομές, διευρύνοντας τους ορίζοντές του. Τα φρένα τέλος ικανοποιούν με την αίσθηση και την απόδοσή τους ακινητοποιώντας το στα 37μ. από τα 100 χλμ./ώρα.
  
Η γνώμη μας
Η αυτόματη έκδοση με τους 155 ίππους, διευρύνει ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές του Puma διαμορφώνοντας μια έκδοση που είναι πολύ ευχάριστη τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Η τιμή του είναι σχετικά αυξημένη, ωστόσο ο εξοπλισμός της έκδοσης ST-Line X είναι υπερπλήρης, ενώ επιπλέον αξία προσδίδει και η 8ετής εγγύηση που το καλύπτει.

+ Εμφάνιση, επιδόσεις, κινητήρας-κιβώτιο, οδική συμπεριφορά, χώρος αποσκευών, προγράμματα λειτουργίας οδήγησης, τεχνολογία, εξοπλισμός, 8 χρόνια εγγύηση
- Σκληρά πλαστικά, τσιμπημένη κατανάλωση

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
vw