Ευχάριστο με σύγχρονο διάκοσμο είναι το εσωτερικό για αυτής της έκδοσης του Civic, που ικανοποιεί εκτός των άλλων και για την ευρυχωρία αλλά και το υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Μέσω μπουτόν χειρίζεται ο οδηγός το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που για την χειροκίνητη λειτουργία του διαθέτει αποκλειστικά paddles πίσω από το τιμόνι.

Εσωτερικό: Ποιοτικό, ευχάριστο και ευρύχωρο

45.484 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2019)

Το εσωτερικό του Civic παραμένει και στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο, πολύ όμορφο αισθητικά, με το διάκοσμο να είναι σύγχρονος. Η εικόνα διαφέρει μόνο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα, εκεί όπου σε αυτή την έκδοση υπάρχουν οι επιλογές για το κιβώτιο ταχυτήτων (σ.σ. διακόπτες αντί για μοχλό) καθώς και στα χειριστήρια που φέρει πίσω από το τιμόνι, για τις χειροκίνητες εναλλαγές που μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνον από αυτά. Κατά τα λοιπά, η ποιότητα και εδώ είναι πολύ καλή με προσεγμένο φινίρισμα και συναρμολόγηση, ενώ και οι χώροι βρίσκονται στους κορυφαίους της κατηγορίας, τόσο για επιβάτες όσο και τις αποσκευές τους. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
STATHIS FORD
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel