Πιο πρακτική και πιο ευχάριστη στην καθημερινότητα αποδεικνύεται η έκδοση με το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο του Civic, διατηρώντας τα υψηλά επίπεδα άνεσης και την εν γένει σπορτίφ συμπεριφορά του.

Oδική συμπεριφορά: Kάτι έχασε, κάτι κέρδισε…

45.483 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2019)

Το αυτόματο κιβώτιο του πετρελαιοκίνητου Civic χαρίζει στο μικρομεσαίο αυτοκίνητο της Honda ένα πιο πολιτισμένο προφίλ, κάτι που είναι αισθητό τόσο σε εντός όσο και σε εκτός πόλης διαδρομές. Εντός, η ευκολία που επιδεικνύει είναι το βασικό προτέρημα αυτής της έκδοσης, ενώ η ήσυχη λειτουργία κινητήρα-κιβωτίου και η άνεση που προσφέρει η ανάρτηση εντείνουν τον ευχάριστο αυτό χαρακτήρα του. Και εκτός πόλης, το προφίλ του Civic δεν αλλάζει αισθητά από το προηγούμενο, ικανοποιώντας στην άνετη κάλυψη μεγάλων αποστάσεων, ωστόσο από την άλλη το μικρό ωφέλιμο φάσμα περιστροφής του κινητήρα ως diesel και η κλιμάκωση του 9τάχυτου κιβωτίου, έχουν περιορίσει σε έναν βαθμό την αμεσότητα και την σπορ συμπεριφορά του Civic. Παρόλα αυτά, στην πράξη και πάλι θα κινηθεί σβέλτα και θα στρίψει αποφασιστικά και με ασφάλεια, ενώ η αίσθηση από το σύστημα διεύθυνσης και η απόδοση των φρένων  παραμένουν σε πολύ καλά επίπεδα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
top5
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel