Σύγχρονο και ευχάριστο με αρκετά high tech εικόνα είναι το εσωτερικό και της σεντάν έκδοσης του Civic. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται και εδώ σε πολύ καλά επίπεδα.

Οι χώροι για επιβάτες είναι ελαφρώς καλύτεροι και σε κάθε περίπτωση επαρκούν για έως και 5 άτομα.

Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 519 λίτρα.

Εσωτερικό: Όμορφο, λειτουργικό & ευρύχωρο

190.590 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2019)

Το εσωτερικό της Sedan έκδοσης του Civic ακολουθεί και εκείνο τα σχεδιαστικά πρότυπα της 5θυρης έκδοσής του, προβάλλοντας έτσι σύγχρονο διάκοσμο και ευχάριστη εικόνα. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων χωρίζεται τμηματικά σε 3 μέρη και είναι ξεχωριστός αλλά και ευανάγνωστος, ενώ στο κέντρο του ταμπλό ξεχωρίζει και αναδεικνύει την high tech ατμόσφαιρα, η 7 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων Honda Connect 2. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η ευχάριστη θέση οδήγησης και οι αρκετές θέσεις για αντικείμενα αποτελούν άλλα χαρακτηριστικά του ξεχωριστού εσωτερικού και αυτής της έκδοσης του Civic. Οι χώροι του είναι ιδιαίτερα καλοί για τους πίσω επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 519 λίτρων (+41 λίτρα από το 5θυρο), τιμή που είναι αρκετά καλή. Πάντως το άνοιγμα είναι αρκετά στενό στο πάνω μέρος της πόρτας του χώρου αποσκευών κάτι που θυσιάζεται στο βωμό της ξεχωριστής αισθητικής που διαμορφώνει το  πίσω παρμπρίζ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Kalitero aytokinito
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel