Αν και σχετικά μαλακό σε αίσθηση αφού εστιάζει στην άνεση, το Civic Sedan πατάει σίγουρα και βγάζει αρκετό από τον καλό οδηγικό χαρακτήρα και του 5θυρου μοντέλου.

  Οδική συμπεριφορά: Ανετο με σίγουρο πάτημα & καλή οδηγική αίσθηση

  190.591 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2019)

  Στο δρόμο η 4θυρη έκδοση του Civic δεν διαφέρει σημαντικά από τις αντίστοιχες εκδόσεις των 5θυρων, παρουσιάζοντας πρωτίστως ένα άνετο και ασφαλές οδηγικό προφίλ. Αρχικά η πλατφόρμα είναι ίδια που χρησιμοποιεί και το χάτσμπακ Civic, υιοθετώντας έτσι και την ίδια αρχιτεκτονική αναρτήσεων, με γόνατα εμπρός και άξονα πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Η ρύθμιση της ανάρτησης είναι μαλακή και προσφέρει πολύ καλά επίπεδα άνεσης απορροφώντας υποδειγματικά ακόμα και τις πιο έντονες ανωμαλίες, ενώ παρέχει και υψηλά επίπεδα ποιότητας κύλισης. Επιπλέον, το νέο Civic και σε αυτή την έκδοση μεταφέρει πλούσια αίσθηση στον οδηγό του και πείθει με το στιβαρό και σίγουρο πάτημά του, άσχετα αν από το σύστημα διεύθυνσης λείπει λίγη βαρύτητα. Στην πράξη το Civic θα στρίψει σβέλτα εκμεταλλευόμενο και τον ισχυρό του κινητήρα, αλλά κυρίως με ασφάλεια. Οι κλίσεις είναι αισθητές σε δρόμο με στροφές όμως σε καμία περίπτωση δεν οδηγούν σε απώλεια πρόσφυσης, με το Civic να στρίβει έτσι ουδέτερα στις περισσότερες περιπτώσεις. 

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
  Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
  Toyota
  Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel