Οι 182 ίπποι του 1,5 λτ. κινητήρα του Civic Sedan, υπερκαλύπτουν τις μεταφορικές ανάγκες που ορίζει η σεντάν μικρομεσαία κατηγορία.

Κινητήρας: Ισχυρός, πολιτισμένος & οικονομικός

190.589 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2019)

Ο 1,5 λίτρων VTEC turbo κινητήρας της σειράς Earth Dreams Technology της Honda που εφοδιάζει το Civic Sedan ως βασικός της γκάμας, αποδίδει 182 ίππους και 240 Nm ροπής από τις 1.900 έως και τις 5.000 σ.α.λ. Με βάση τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, καθίσταται σαφές ότι το νέο Civic Sedan ξεφεύγει από τα «θέλω» του παραδοσιακού αγοραστή της συγκεκριμένης κατηγορίας, προσφέροντάς του και στην πράξη πολλά περισσότερα από απλώς καλές επιδόσεις. Ο κινητήρας αυτός διακρίνεται επίσης για την γραμμική του απόδοση και την σπορτίφ χροιά του, ενώ «δουλεύει» καλύτερα στις μεσαίες και υψηλές στροφές με άμεση απόκριση και επάρκεια ισχύος. Η χαμηλή, αναλογικά με την απόδοσή του, μέση κατανάλωση (6,7 λτ./100 χλμ. σε πραγματικές συνθήκες), έρχεται να επιβεβαιώσει την πολύ καλή εικόνα του συγκεκριμένου μοτέρ σε όλα τα επίπεδα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
top5
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel