Νεανικό, μοντέρνο και full ψηφιοποιημένο το εσωτερικό του Jazz Crosstar, η ευρυχωρία του οποίου είναι εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του μικρού crossover της Honda. O εξοπλισμός άνεσης κ
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νεανικό, μοντέρνο και full ψηφιοποιημένο το εσωτερικό του Jazz Crosstar, η ευρυχωρία του οποίου είναι εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του μικρού crossover της Honda. O εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι εντυπωσιακός.

Οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

72.440 Επισκέψεις στο άρθρο (18/8/2022)

Στο δρόμο: ¶νεση, ευελιξία και οικονομία 

Γεμάτη από θήκες για μικροαντικείμενα είναι η καμπίνα του Honda Jazz Crosstar.

Γεμάτη από θήκες για μικροαντικείμενα είναι η καμπίνα του Honda Jazz Crosstar.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο κινητήρας του Jazz Crosstar μέσα στην πόλη τις περισσότερες φορές δε λειτουργεί και αυτό κάνει καλό στην οικονομία, αλλά και στην ησυχία, τη στιγμή που οι compact διαστάσεις και το τιμόνι που κόβει βελτιστοποιούν την ευελιξία. Η ευχρηστία του είναι παροιμιώδης και στα ατού είναι και η άριστη περιφερειακή ορατότητα, ειδικά μπροστά χάρη στις νέες κολώνες. Μπορεί το αυξημένο ύψος να έχει αυξήσει ελάχιστα τον αεροδυναμικό θόρυβο στο ταξίδι, αλλά συνολικά το Jazz Crosstar είναι εξαιρετικά άνετο χάρη στο άκαμπτο πλαίσιο και στη μεγάλη διαδρομή της ανάρτησης, ενώ το πάτημα είναι πειστικό χάρη στο ελάχιστα μεγαλύτερο μεταξόνιο και τα φαρδύτερα μετατρόχια συγκριτικά με το απλό Jazz. Βέβαια, αν μπεις φουριόζος στη στροφή η κλίση θα γίνει αισθητή και το τιμόνι δε θα ενθουσιάσει με την αίσθησή του. Πρέπει να το παρακάνεις ώστε η ουδέτερη συμπεριφορά να δώσει τη σκυτάλη στην ελεγχόμενη υποστροφή. Από την άλλη, το Honda Jazz Crosstar φρενάρει σωστά (τα πιο προοδευτικά ίσως φρένα σε υβριδικό μοντέλο), ενώ προσφέρει και μια πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης. Τα 152 χλστ. από το έδαφος είναι υπεραρκετά για τις… αστικές κακοτοπιές, αλλά και για την κίνηση σε χωματόδρομο. 

Η γνώμη μας 
Κομψό, πρακτικό, οικονομικό και high-tech, το Honda Jazz Crosstar είναι μια ξεχωριστή περίπτωση στα αστικά crossover. Η πληρότητα του εξοπλισμού, αλλά κυρίως η σοφιστικέ υβριδική τεχνολογία, που ενσωματώνει μπορούν να δικαιολογήσουν έως ένα βαθμό την υψηλή τιμή του; Για κάποιους ναι. 

+ Κατανάλωση, high-tech χαρακτήρας, πρακτικότητα-ευρυχωρία, στιβαρότητα, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, άνεση, ευελιξία, ευχρηστία, αξιοπιστία
- Τιμή, βουητό στην πλήρη επιτάχυνση, αισθηση τιμονιου

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
skoda