4 φωτογραφίες »

Το i20 διακρίνεται για την ευκολία στην καθημερινή χρήση και την ασφάλεια που προσφέρει μέσω των συστημάτων υποβοήθησης.

Οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

44.135 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2021)

Στο δρόμο: Ευκολοδήγητο και ασφαλές
Η ηλεκτρική βοήθεια δεν αλλάζει σε κάτι τη διαφορά στην οδική συμπεριφορά του i20 που συνεχίζει να διακρίνεται για την ευκολία στην καθημερινή χρήση και την ασφάλεια που προσφέρει μέσω των συστημάτων υποβοήθησης. Είναι αρκετά ευέλικτο και έχει σχετικά ελαφρύ τιμόνι που εξυπηρετεί σε μανούβρες και παρκαρίσματα, ενώ προσφέρει και καλή ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η σχετικά σφιχτή αίσθηση της ανάρτησης δεν επηρεάζει σημαντικά την άνεση του αυτοκινήτου αφού αποσβένει ικανοποιητικά τις όποιες ανωμαλίες, η οποία θεωρούμε πως θα βρίσκεται σε υψηλότερα επίπεδα με μικρότερες ζάντες από τις 17άρες του μοντέλου της δοκιμής μας, το οποίο εμφάνιζε ένα σχετικό θόρυβο κατά την κύλιση. Το i20 τα καταφέρνει πολύ καλά και εκτός πόλης, όντας ικανό και ξεκούραστο σε μαι εκδρομή, παρέχοντας στιβαρό πάτημα και προβλέψιμες αντιδράσεις. 

Η γνώμη μας 
To ήπια υβριδικό i20 πετυχαίνει το σκοπό του, αυτό της μείωσης στην κατανάλωση αποτελεσματικά και διατηρεί το value for money χαρακτήρα του χάρη στον αρκετά πλούσιο εξοπλισμό του και την εξαιρετική εγγύηση που το συνοδεύει. Έχει όλα όσα θα ζητήσεις από ένα μικρό και έναν ολοκληρωμένο all around χαρακτήρα. 

+ Εμφάνιση, εσωτερικός διάκοσμος και συναρμολόγηση, εξοπλισμός, χώροι επιβατών, οδική συμπεριφορά, εγγύηση, value for money
- Aίσθηση συστήματος διεύθυνσης εκτός πόλης, χώρος αποσκευών

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

SPRING SEAT
NISSAN