• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το να μην «ψαρώσεις» στη θέα του νέου πεντάθυρου Jeep Wrangler, ειδικά στην έκδοση Rubicon, είναι το ίδιο εύκολο όσο να πάρεις από το στόμα ενός πεινασμένου ροτβάιλερ μια ζουμερή μπριζόλα.

Στην εποχή της αναζήτησης της απόλυτης οικονομίας και οικολογίας, η Jeep επιμένει να διατηρεί το macho χαρακτήρα και να μην δίνει δεκάρα για κομψές λεπτομέρειες όπως η κομψότητα και η χάρη του σχεδιασμού ή η αεροδυναμική…

Στην εποχή της αναζήτησης της απόλυτης οικονομίας και οικολογίας, η Jeep επιμένει να διατηρεί το macho χαρακτήρα και να μην δίνει δεκάρα για κομψές λεπτομέρειες όπως η κομψότητα και η χάρη του σχεδιασμού ή η αεροδυναμική…

Δοκιμή: Jeep Wrangler Unlimited

56.112 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2019)

Όταν μετά την Αποκάλυψη όλα θα είναι «ίσιωμα», το νέο Wrangler, που εκμοντερνίστηκε χωρίς να χάσει στο ελάχιστο τις ασύλληπτες εκτός δρόμου ικανότητές του, θα βολτάρει κάνοντας πλάκα με τις όποιες κακοτοπιές βρει στο διάβα του.

What is new
- Νέα γενιά Jeep Wrangler
- 2,2 turbodiesel με 200 άλογα
- 8άρι αυτόματο κιβώτιο
- «Καίει 12,1 λτ./100 χλμ.
- Με 85.900 ευρώ (Rubicon)

Το να μην «ψαρώσεις» στη θέα του νέου πεντάθυρου Jeep Wrangler, ειδικά στην έκδοση Rubicon, είναι το ίδιο εύκολο όσο να πάρεις από το στόμα ενός πεινασμένου ροτβάιλερ μια ζουμερή μπριζόλα. Υπό  το πρίσμα του εντυπωσιασμού λοιπόν το νέο Wrangler βάζει γκολ από τα αποδυτήρια συνεχίζοντας το θρύλο του ονόματός του. Αν και διατηρεί τις βασικές αναλογίες και την τετράγωνη λογική των προγόνων του, το νέο Wrangler με κωδικό JL καταφέρνει να δείχνει νέο και πιο επιβλητικό από ποτέ.

Φυσικά και κανείς δεν τόλμησε να αλλάξει τις εφτά κάθετες γρίλιες στη μάσκα, που όμως έχει φαρδύνει αισθητά μαζί με όλο το αμάξωμα ή τα στρογγυλά μπροστινά φανάρια, που πλέον είναι Full LED. Η πίσω πόρτα ανοίγει φυσικά προς το πλάι και εννοείται πως φέρει την κρεμαστή, κανονικών διαστάσεων, ρεζέρβα, που όμως έχει τοποθετηθεί 30 πόντους χαμηλότερα για ευκολία στο βάλε-βγάλε. Στην εποχή της αναζήτησης της απόλυτης οικονομίας και οικολογίας, η Jeep επιμένει να διατηρεί το macho χαρακτήρα και να μην δίνει δεκάρα για λεπτομέρειες όπως η κομψότητα του σχεδιασμού ή η αεροδυναμική.

Μιλάμε για ένα θηριώδες όχημα 4,88 μέτρων και σχεδόν 2 μέτρων ύψους, που είναι εντελώς διαφορετικό από ότι άλλο κυκλοφορεί στο δρόμο και που κάνει ανάλογου μεγέθους μοντέρνα SUV να δείχνουν σαν μοντελάκια- μινιατούρες, ειδικά  απέναντι από το κόκκινο Rubicon μοντέλο της δοκιμής με τα θεόρατα full mud ελαστικά (255/75 R17) και την hardtop πλήρως αφαιρούμενη οροφή. Σοκ και δέος: Αυτές είναι οι δύο λέξεις, που αρκούν για να περιγράψουν την σκηνική παρουσία του πεντάθυρου Jeep Wrangler στην έκδοση Rubicon. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε

1 διαθέσιμα άρθρα για JEEP  WRANGLER Unlimited