O επιβάτης έχει εύκολη επι/αποβίβαση και ικανοποιητικό χώρο προς κάθε κατεύθυνση. Η οροφή δεν επηρεάζει σημαντικά το διαθέσιμο χώρο για τα κεφάλια.

Ευρύχωρο και καλοσχηματισμένο το πορτ-μπαγκάζ των 410 λίτρων (420 στις εκδόσεις βενζίνης). Υπάρχουν και πιο μεγάλα στην κατηγορία των μικρομεσαίων σεντάν πάντως. Η πλάτη των καθισμάτων είναι αναδιπλούμενη και διαιρούμενη.

Χώροι: Οικογενειακό πορτ-μπαγκάζ, ικανοποιητική καμπίνα

163.537 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2019)

¶νετο είναι το επίπεδο των χώρων στο εσωτερικό της τετράθυρης A-Class. Η καμπίνα δεν αλλάζει φυσικά, παρά μόνο κατά ελάχιστα χιλιοστά αφού οι βασικές διαστάσεις (μεταξόνιο, εξωτερικό πλάτος) δεν έχουν μεταβληθεί. Το ύψος είναι λίγο μεγαλύτερο αλλά το σχήμα της οροφής μάλλον εξισορροπεί τα πράγματα κι έτσι η γενική εικόνα είναι πολύ κοντά σε όσα μας είχε δείξει η πεντάθυρη A-Class. Κανονικό κρίνεται και το άνοιγμα της πίσω πόρτας διευκολύνοντας τον επιβάτη που επιχειρεί να μπει ή να βγει.

Το πορτ-μπαγκάζ επωφελείται πλήρως από την αύξηση του μήκους και ανεβαίνει στα 420 λίτρα (410 εδώ λόγω κινητήρα ντίζελ). Το άνοιγμα είναι αρκετά μεγάλο σίγουρα σε πλάτος αλλά και σε ύψος και έτσι δε θα σας κουράσει πολύ στην φορτοεκφόρτωση αποσκευών.

Τα καθίσματα έχουν αναδιπλούμενη πλάτη με ασύμμετρη διαίρεση των τμημάτων της. Οι διακόπτες για την αναδίπλωση είναι στο χώρο του πορτ-μπαγκάζ αν και θα θέλαμε μια επιλογή και από το εσωτερικό. Προαιρετικά, το πορτ-μπαγκάζ μπορεί να ανοίξει και με κίνηση του ποδιού εξωτερικά, κάτω από τον προφυλακτήρα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO TRANSPORTER
test center