Η ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό της AMG GLC 43 παραμένει σε κορυφαία επίπεδα όπως και η συναρμολόγηση.

Η εφαρμογή κόκκινων λεπτομερειών στο εσωτερικό της GLC 43 AMG εντείνει τον σπορ προσανατολισμό της.

To DYNAMIC SELECT διαθέτει 5 επιλογές οδήγησης (Eco, Comfort, Sport, Sport+, Individual) και σε κάθε επιλογή επενεργεί στον κινητήρα, στο κιβώτιο, στην ανάρτηση και στο τιμόνι.

Eσωτερικό: Πιο σπορ σε εικόνα, το ίδιο πολυτελής & ποιοτική

20.692 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2017)

Η έκδοση GLC 43 AMG Coupe δεν διαφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις πιο «μικρές» εκδόσεις της GLC Coupe, ωστόσο μέσω κάποιων αλλαγών προβάλλει ένα πιο σπορτίφ αλλά συγκρατημένο διάκοσμο. Το κόκκινο είναι το βασικό χρώμα που έχει ενσωματωθεί στο εσωτερικό της AMG έκδοσης και συναντάται σε όλες τις ραφές και στις ζώνες ασφαλείας. Το σπορ τιμόνι και τα αλουμινένια πεντάλ σε συνδυασμό με την ανθρακονημάτινη υφή της κεντρικής κονσόλας, συνθέτουν τον σπορ χαρακτήρα αυτής της έκδοσης, συνδυάζοντάς τον απόλυτα με το premium ύφος του.

Ποιοτικά και αυτή η GLC διακρίνεται για την στιβαρή εικόνα του εσωτερικού της, με τα καλής ποιότητας υλικά να εμφανίζουν καλή συναρμογή ενώ η πανοραμική θέση οδήγησης είναι άνετη και προσφέρει καλή στήριξη, όμως και πάλι η ορατότητα είναι περιορισμένη στο βωμό της ιδιαίτερης σχεδίασης του αμαξώματος. Οι χώροι με τη σειρά τους παραμένουν αμετάβλητοι σε σχέση με τις υπόλοιπες GLC Coupe.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTOFIT PASXA
4green