Το ταμπλό είναι πολύ όμορφο στην επιθετική έκδοση M Sport. Ωραίες μαύρες και μπλε αντιθέσεις και μαζί ασημί ένθετα με περίτεχνη ανάγλυφη επιφάνεια.

O πίνακας οργάνων είναι αναλογικός αλλά μοιάζει με ψηφιακός! Λάμπει δε έντονα αλλά χωρίς να ενοχλεί.

To iDrive δίνει σταθερά το «παρών» και στη Χ2…

…ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με μόνιτορ αφής (έξτρα) όπως της δοκιμής μας.

O διακόπτης Eco PRO ορίζει προγράμματα οδήγησης για άνεση, σπορ αίσθηση ή οικονομία. Στην πόλη το Sport ίσως κουράσει λίγο.

Εσωτερικό: Σταθερά εστιασμένη στην σπορ εικόνα

66.355 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2018)

To σαλόνι της Χ2 βάζει ως πρώτο στόχο τη δημιουργία ενός υποβλητικού κλίματος με εμφανή σπορ προσανατολισμό. Η οροφή σε μαύρο χρώμα δίνει έναν πολύ ιδιαίτερο τόνο, ταιριαστό με την εικόνα του μοντέλου. Το ταμπλό έχει την κλασσική δομή με μικρό αριθμό μπουτόν, πολυχειριστήριο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα και μια οθόνη infotainment με την πιο πρόσφατη διάρθρωση των μενού εσωτερικά, όπως την έχουμε δει π.χ. στη Σειρά 5. Επιτέλους, ξεχωρίζει και ο πίνακας οργάνων, ο οποίος παραμένει λίγο μικρός αλλά έχει εντυπωσιακή εμφάνιση με βελόνες στα αναλογικά όργανα οι οποίες μοιάζουν με ψεύτικες, ψηφιακές. Με τη μίνιμουμ προσπάθεια εξοικείωσης που απαιτεί αυτό το εσωτερικό, σε φέρνει άμεσα σε μια απολαυστική διάθεση να βγεις και να οδηγήσεις, να χαρείς τη Χ2 γιΆαυτό που προφανώς φτιάχτηκε. 

Η δε ποιότητα είναι φυσικά πολύ προσεγμένη με μαλακό υλικό σε μεγάλα τμήματα του ταμπλό. Θήκες εμπρός και πίσω από τον επιλογέα θα δώσουν την απαραίτητη πρακτικότητα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
4green