• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο σε εμφάνιση και κινητήρα Kia Sportage στην έκδοση GT Line με σπορτίφ αισθητικά στοιχεία και σας αναφέρουμε...

Νέος είναι ο προφυλακτήρας και πίσω: οι απολήξεις της εξάτμισης είναι ψεύτικες. Η κανονική εξάτμιση είναι δεξιά πίσω από τον προφυλακτήρα.

Δοκιμή: Νέο Kia Sportage ντίζελ

Διαβάστηκε από 31555 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/1/2019
 

H τέταρτη γενιά του Sportage δέχτηκε ένα upgrade. Στο «πακέτο» της αναβάθμισης περιλαμβάνεται η φρεσκαρισμένη σχεδίαση αλλά και ένας νέος κινητήρας diesel.

Στο φυσιολογικό χρονικό σημείο των τριών ετών από την πρώτη εμφάνιση της τεταρτης γενιάς του, το Sportage έρχεται και στην Ελληνική αγορά με ένα λίφτινγκ ή μια αναβάθμιση αν προτιμάτε, όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε π.χ. για τα smartphones. Οπτικά οι αλλαγές είναι αισθητές: υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες με νέους αεραγωγούς και νέες θέσεις και σχήμα για τους προβολείς ομίχλης σε ό,τι αφορά το εμπρός μέρος. Πίσω αντίστοιχα, ενώ διατηρείται η κόκκινη «γεφυρα» ανάμεσα στα φώτα, έχει ανασχεδιαστεί κι εδώ ο προφυλακτήρας και φέρει πλέον στα άκρα του τα φώτα της όπισθεν και κάποια ανακλαστικά. Συνολικά η εικόνα είναι πιο φρέσκια και αυτό θα βοηθήσει εμπορικά το Sportage, το οποίο φυσικά δεν αλλάζει τη συνολική φόρμα του και με μήκος στα 4,48 μέτρα (υπολογίστε συν 10 χλστ. για την έκδοση GT Line που δοκιμάζουμε εδώ) παραμένει στην καρδιά της μικρομεσαίας κατηγορίας. 

Βέβαια, εκτός από το κέλυφος, όλα τα upgrade που κάνουν οι εταιρείες πλέον, αφορούν οπωσδήποτε και το τεχνικό σκέλος, το λογισμικό αλλά και το… hardware. Aυτό το τελευταίο είναι ο κινητήρας ντίζελ των 1,6 λίτρων (με τις γνωστές εκδοχές των 115 και 136 ίππων).  Συνυπολογίστε και ένα σχετικό φρεσκάρισμα στο εσωτερικό κι έχετε μια καλή εικόνα για την ανανεωμένη εκδοχή του Sportage. Σε ό,τι αφορά τις τιμές, η βασική βενζινοκίνητη των 1,6 λίτρων ξεκινά από 22.590 ευρώ, η μεσαία ντίζελ (136 PS) ξεκινά από 25.990 ευρώ. Η σούπερ πλούσια GT Line που βλέπετε εδώ, με 19άρες ζάντες, φουλ πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων και σαφή ροπή προς την πολυτέλεια, ανεβαίνει στα 28.000 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια

Δοκιμή: Ανανεωμένο Kia Sportage

Για ποιο Honda αξίζει να είσαι «χοντάκιας» σήμερα;

53 χρόνια Toyota Corolla. Πόσο άλλαξε μέχρι σήμερα;

Mega Τεστ φώτων σε 11 μικρά SUV

Η κίνηση στους δρόμους

Η νέα πισωκίνητη πλατφόρμα του VW group

Χαλάς το αυτοκίνητό σου και δεν το καταλαβαίνεις

Αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερες

Βάλε LPG με χορηγό το αυτοκίνητο σου!

Χάλασε το diesel σου; Δες πως θα το φτιάξεις

Έτσι κλέβουν τις ζάντες (vid)

Που πήγαν οι «μπούκες»;

Νέα Bentley Continental GT V8

Δοκιμή: Νέα Mercedes C 200 Coupe

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

RENAULT: CAPTUR & CLIO στην πιο δελεαστική τιμή, με όφελος έως 2.000€!

FORD: Δείτε το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα MyFiesta

MITSUBISHI: Ατοκο χρηματοδοτικό: 0% επιτόκιο, 100€/μήνα

SKODA: Skoda Fabia από 11.280€

PEUGEOT: Ανανεωμένο 208 από 13.200€

SEAT: Eπίλεξε το δικό σου Αrona από 14.990€

περισσότερα »