6 φωτογραφίες »

Αισθητά υψηλή η απτή ποιότητα και η στιβατότητα στην ολοκαίνουργια καμπίνα του Toyota RAV4 5ης γενιάς. Aφθονοι χώροι για μικροαντικείμενα.

Eσωτερικό: Ποιοτικό και πλήρως εξοπλισμένο

166.237 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2020)

Εντελώς νέα είναι η σχεδίαση στην καμπίνα του καινούργιου RAV4 με μοντέρνο και ταυτόχρονα κομψό look, από το οποίο όμως λείπει το «χρώμα» μιας και κυριαρχεί ο μαύρος σχετικά μουντός διάκοσμος. To μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό καλύπτεται από μαλακά και εξαιρετικά σε υφή υλικά, η συναρμογή δεν προβληματίζει και η εργονομία είναι το κάτι άλλο δεδομένης της νέας χαμηλότερης θέσης οδήγησης και της βελτιωμένης περιμετρικής ορατότητας. Πάντως τα πλαστικά στο κάτω μέρος του ταμπλό και στις πόρτες δεν θα ενθουσιάσουν και τόσο με την υφή τους, όπως και η στιβαρότητα του πλαισίου γύρω από την κεντρική οθόνη.

Στην κεντρική κονσόλα ξεχωρίζουν οι μεγάλοι περιστροφικοί διακόπτες για το σύστημα κλιματισμού, που όπως και αυτοί στην στάνταρ 7 ιντσών οθόνη του συστήματος infotainment, περιβάλλονται από ειδικό αντιολισθητικό υλικό και έχουν εξαιρετική αίσθηση και λειτουργία. Πάντως για τα εν έτη 2019 ψηφιακά δεδομένα η οθόνη όφειλε να έχει καλύτερη ανάλυση, ωστόσο όπως σε όλα τα υβριδικά Toyota, αν το επιλέξεις, απεικονίζεται η ροή ενέργειας κάτι που ενισχύει την high-tech εικόνα του συνόλου. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι υπερπλήρης.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
OPEL