• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ανανεωμένο Οpel Astra

81.979 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2020

Το ότι τα πεντάθυρα χάτσμπακ είναι πολύ ολοκληρωμένες λύσεις, είναι γνωστό σε όλους. Για να αντέξουν όμως την πολιορκία από τα SUV, χρειάζονται διαρκή ανανέωση και ενίσχυση, όπως κάνει η Opel με το φρεσκαρισμένο Astra και το εντελώς νέο μοτέρ 1,2 λίτρων και 145 ίππων!


Αριστη οικογενειακή λύση τα πεντάθυρα χάτσμπακ, κι όμως δέχονται πιέσεις. Η Opel φυσικά και παρακολουθεί την υπόθεση αφού έχει best seller μοντέλο στην κλάση. Η πρόσφατη ανανέωση έδωσε στο μικρομεσαίο οικογενειακό τη φρεσκάδα που του επιτρέπει να είναι άνετα επίκαιρο.

Τα σπουδαία ωστόσο, κρύβονται κάτω από τη λαμαρίνα και συγκεκριμένα στο εμπρός διαμέρισμα του πλαισίου, όπου κατοικοεδρεύει πλέον το νέο μοτέρ βενζίνης των 1,2 λίτρων και 145 ίππων.

Αυτό που μας άρεσε όμως ακόμα πιο πολύ είναι η τιμή αγοράς, η οποία είναι κάτω από το ψυχολογικό όριο των 20.000 ευρώ και με αξιοπρεπή εξοπλισμό. Με ελάχιστα παραπάνω, (21.400 ή 21.550 ευρώ) μπορείτε να στραφείτε στην πιο σπορτίφ εξοπλιστική γραμμή GS Line ή στην πολύ πλούσια Elegance.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

60 διαθέσιμα άρθρα για OPEL  ASTRA

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια