2 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ανανεωμένο Οpel Astra

92.391 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2020)

Το ότι τα πεντάθυρα χάτσμπακ είναι πολύ ολοκληρωμένες λύσεις, είναι γνωστό σε όλους. Για να αντέξουν όμως την πολιορκία από τα SUV, χρειάζονται διαρκή ανανέωση και ενίσχυση, όπως κάνει η Opel με το φρεσκαρισμένο Astra και το εντελώς νέο μοτέρ 1,2 λίτρων και 145 ίππων!


Αριστη οικογενειακή λύση τα πεντάθυρα χάτσμπακ, κι όμως δέχονται πιέσεις. Η Opel φυσικά και παρακολουθεί την υπόθεση αφού έχει best seller μοντέλο στην κλάση. Η πρόσφατη ανανέωση έδωσε στο μικρομεσαίο οικογενειακό τη φρεσκάδα που του επιτρέπει να είναι άνετα επίκαιρο.

Τα σπουδαία ωστόσο, κρύβονται κάτω από τη λαμαρίνα και συγκεκριμένα στο εμπρός διαμέρισμα του πλαισίου, όπου κατοικοεδρεύει πλέον το νέο μοτέρ βενζίνης των 1,2 λίτρων και 145 ίππων.

Αυτό που μας άρεσε όμως ακόμα πιο πολύ είναι η τιμή αγοράς, η οποία είναι κάτω από το ψυχολογικό όριο των 20.000 ευρώ και με αξιοπρεπή εξοπλισμό. Με ελάχιστα παραπάνω, (21.400 ή 21.550 ευρώ) μπορείτε να στραφείτε στην πιο σπορτίφ εξοπλιστική γραμμή GS Line ή στην πολύ πλούσια Elegance.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
skoda