Το εσωτερικό του Grandland X ακολουθεί τα σχεδιαστικά πρότυπα της Opel, ενώ είναι πολύ καλό ποιοτικά και προσφέρει επαρκείς χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Κυρίαρχο στοιχείο η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος infotainment στο κέντρο του ταμπλό, αλλά και ο όμορφος και ευανάγνωστος πίνακας οργάνων.

Εσωτερικό: Όμορφο, πρακτικό & ποιοτικό

88.042 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2018)

Η Opel έχει καταφέρει να  βάλει την σφραγίδα της και στο εσωτερικό του Grandland X, με τον διάκοσμο να βασίζεται στο πιο πρόσφατο σχεδιαστικό μοτίβο που ακολουθεί στα νέα της μοντέλα. Κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος infotainment που εδράζεται στο κέντρο του ταμπλό αλλά και ο όμορφος και ευανάγνωστος  πίνακας οργάνων. Γενικότερα η καμπίνα του Grandland X είναι καλύτερη εργονομικά και πιο πρακτική από την αντίστοιχη του 3008 στο οποίο βασίζεται, όμως και αρκετά πιο λιτή θα λέγαμε σχεδιαστικά. Η ποιότητα είναι εντυπωσιακή χάρη στο προσεγμένο φινίρισμα, στη γερή συναρμογή και φυσικά στην εκτεταμένη χρήση μαλακών υλικών, τα οποία θα συναντήσουμε τόσο στο πάνω μέρος του ταμπλό, όσο και στις πόρτες ενώ οι χώροι παραμένουν επαρκείς για ακόμα και 5 ενήλικους επιβάτες με το χώρο αποσκευών να έχει χωρητικότητα 514 λίτρα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEUGEOT NEW EVANS
4green