• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμάζουμε το Opel Mokka X στην έκδοση με τον turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,4 λτ. με 140 άλογα και το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Σταθερό, ευχάριστο και ικανό είναι στο δρόμο το Mokka X, το οποίο αν και δικίνητο δύναται να κινηθεί και σε εκτός δρόμου πατημένες διαδρομές.

Δοκιμή: Opel Mokka X 1,4 λτ. με 140 PS

Διαβάστηκε από 17213 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2017

Με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων η βασική βενζινοκίνητη έκδοση του Mokka X αποκτά έναν πιο ευχάριστο και εύχρηστο χαρακτήρα τόσο εντός όσο και σε εκτός δρόμου διαδρομές.

 
What is new
- Kινητήρας 1,4 λτ. βενζίνης με 140 ίππους
- Αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων ΑΤ6
- Καίει 8,6 λτ./100 χλμ.
- Τιμή 24.500 ευρώ

Το μικρό crossover της Opel στην ανανεωμένη του έκδοση με την ονομασία Mokka X, εφοδιάζεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στην βασική βενζινοκίντη έκδοση των 1,4 λίτρων. Διατηρώντας τις αρετές του ονόματός του μέσω αυτής της έκδοσης έρχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερη ευκολία στη χρήση του, που μεταφράζεται σε ευχάριστες μετακινήσεις εντός πόλης, αλλά και ως δικίνητο και σε πατημένες εκτός δρόμου διαδρομές. Η αυτόματη αυτή έκδοση προσφέρεται με το επίπεδο εξοπλισμού Color Active (περιλαμβάνει μαύρες λεπτομέρειες σε οροφή και ζάντες) και κοστίζει 24.500 ευρώ, μια τιμή που δικαιολογείται τόσο από τον εξοπλισμό και την εικόνα του του, όσο και την 5ετη κάλυψη 5Χ5 της Opel και το σύστημα προσωπικού συμβούλου OnStar που προσφέρει η Opel για ισάριθμα έτη. Το δικίνητο και αυτόματο Mokka Χ δεν διαφοροποιείται στο κομμάτι της εμφάνισης και έτσι παραμένει δυναμικό και καλαίσθητο εμφανισιακά με τονισμένα off road στοιχεία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ