Δοκιμή: Βενζινοκίνητο Peugeot 3008 με 130 PS

290.440 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2022)
Δοκιμή: Βενζινοκίνητο Peugeot 3008 με 130 PS
7 Φωτογραφίες »

Στοχευμένες βελτιώσεις σε εμφάνιση και τεχνολογία ενισχύουν τον πολυτελή προσανατολισμό του 3008 διατηρώντας τον δυναμισμό του, με αποτέλεσμα η μάχη για την κορυφή της κατηγορίας να είναι όλο και πιο σκληρή.

Μπαίνεις μέσα & δεν θες να βγεις!

Η Peugeot έχει κάνει τη διαφορά στις δημοφιλέστερες κατηγορίες, με τα αυτοκίνητά της να πρωταγωνιστούν σε αυτές. Το 3008 δεν θα μπορούσε να μην ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Το γαλλικό C-SUV της Peugeot εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνιση όσο και με την ποιότητα και την τεχνολογία του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατάφερε να μπει στη συνείδηση του κοινού και να εκφράσει απόλυτα τον premium χαρακτήρα της Peugeot. Το δοκιμάζουμε στην βασική έκδοση με κινητήρα 1,2 λίτρων με τιμή που ξεκινά από τα 33.300 ευρώ.

Εμφάνιση: Ακόμα πιο εκλεπτυσμένο, το ίδιο δυναμικό 

Το κομψό αμάξωμα του Peugeot 3008 αντανακλά τον premium χαρακτήρα του, χωρίς να «μετριάσει» τη δυναμική του. Kύρια στοιχεία της σχεδίασής του αποτελούν η μάσκα στο εμπρός μέρος και τα φωτιστικά σώματα με τα εντυπωσιακά LED φώτα ημέρας να εκτείνονται προς τα κάτω σαν «νυχιές». Το αμάξωμα είναι μυώδες και στα πλαϊνά του, ενώ στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα εκφράζουν με τη σειρά τους την δυναμική του.
Σελίδα 2Εσωτερικό-Χώροι: state of the art & ευρύχωρο 
Σελίδα 3Κινητήρας-Κιβώτιο: Πάντα ικανός ο 1,2 PureTech και το ΕΑΤ8  κιβώτιο
Σελίδα 4Οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας
Σελίδα 5Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
test center
SEAT