Δοκιμή: Porsche Taycan 4S
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Porsche Taycan 4S

18.077 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2022)

Μέσα σε ένα σκηνικό απόλυτης ησυχίας, η Taycan 4S θα σου προκαλέσει συναισθήματα που νιώθει κανείς πίσω από το τιμόνι ενός brutal sportscar με εκκωφαντικό ήχο και πολλά, αχαλίνωτα άλογα. Γοητευτική στο μάτι και οδηγικά, δείχνει πως το ηλεκτρικό μέλλον της αυτοκίνησης έχει ελπίδα.

Πραγματικό ηλεκτροσόκ!

Για κάθε γνήσιο petrolhead η οδηγική απόλαυση συνοδεύεται από τη μυρωδιά της αμόλυβδης, τα σκασίματα από την εξάτμιση σε κάθε αλλαγή ταχύτητας, την μελωδία του κινητήρα (σ.σ. διάταξης V κατά προτίμηση ανεξαρτήτως κυλίνδρων). Επίσης, για κάθε γνήσιο petrolhead τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι κάτι σαν κόκκινο πανί γιατί δεν μπορούν να προσφέρουν αυτήν την απόλαυση και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Αυτή την φορά όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και το μοντέλο της δοκιμής μπορεί να κάνει κάθε γνήσιο petrolhead να αλλαξοπιστήσει. Παρόλο που επικρατεί μια άκρα του τάφου σιωπή πριν πατήσεις το γκάζι, παρόλο που από τα ακουστικά κύτταρα θα διακρίνουν μόνο έναν χαμηλό φουτουριστικό ήχο βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας και κανένα άλλο γουργούρισμα ή μπουμπουνητό, παρόλο που ακόμη και στρίγκλισμα από τα ελαστικά είναι διακριτικό, όταν τελειώσεις τη βόλτα με την Taycan 4S θα υποκλιθείς  στους Γερμανούς δημιουργούς της και θα δεις φως στο τούνελ όταν οι όροι ηλεκτρικό αυτοκίνητο και οδηγική απόλαυση πρέπει να συνυπάρξουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Όταν επιταχύνεις οι εικόνες εξελίσσονται σε fast forward

Τα ηλεκτρικά δεν στρίβουν. Myth Busted!

Πως είναι η Taycan σε καθημερινή χρήση;

Η γνώμη μας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw