• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
6 φωτογραφίες »

Η εξοπλιστική σειρά RS-Line, ήρθε να αντικαταστήσει τη GT-Line και να στοχεύσει εκείνους που δίνουν έμφαση στα σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Δοκιμή: Renault Clio RS-Line

44.175 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2020)

Γιατί και έτσι μας αRέSει: Η πιο σπορ έκδοση του νέου Renault Clio, σήμερα, έχει την σπιρτάδα και τον χαρακτήρα που χρειάζεται για να τιμήσει το όνομά της.

RENAULT: Νew Renault Arkana. Hybrid by nature! Ανακαλύψτε το


What is new
- 1,3 turbo με 130 ίππους
- Αποκλειστικά με ΕDC κιβώτιο
- Πακέτο R.S. Line
- Mε 21.740 ευρώ

Μαζί με τη νέα γενιά του Renault Clio, η γαλλική φίρμα παρουσίασε την εξοπλιστική σειρά RS-Line, η οποία ήρθε να αντικαταστήσει τη GT-Line και να στοχεύσει εκείνους που δίνουν έμφαση στα σπορτίφ χαρακτηριστικά. Η σειρά RS-Line έχει την υπογραφή της Renault Sport, του τμήματος υψηλών επιδόσεων της γαλλικής φίρμας και πραγματικά αναβαθμίζει την ήδη στυλάτη εικόνα του Clio χάρη σε χαρακτηριστικές πινελιές όπως: Eμπρός προφυλακτήρας με τονισμένους αεραγωγούς και αλά F1 σπόιλερ, κυψελωτή γρίλια της μάσκας, ειδικά σχεδιασμένοι αλουμινένιοι τροχοί 17 ιντσών, καθώς και «αθλητικό» πίσω μέρος με ψευδοδιαχύτη και παχυλή απόληξη εξάτμισης. Το πακέτο RS-Line προσφέρεται με τον 1,5 dCi πετρελαιοκινητήρα των 115 ίππων και τον 1,3 TCe βενζινοκινητήρα των 130 ίππων, τον οποίο και δοκιμάζουμε εδώ. 

Η κορυφαία, από πλευράς ιπποδύναμης, έκδοση του Renault Clio είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με 7τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC. Στην έκδοση Dynamic κοστίζει 20.760 ευρώ, ενώ στην RS-Line της δοκιμής το κόστος ανεβαίνει στα 21.740 ευρώ. Διαθέσιμη είναι και η πολυτελής έκδοση Initiale Paris με 25.980 ευρώ.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε

76 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO