• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Με κόκκινες ραφές, σπορ καθίσματα, τιμόνι με διάτρητο δέρμα και χαρακτηριστικό λογότυπο R.S., αλουμινένια πεντάλ και διακοσμητικά σε μοτίβο ανθρακονήματος, το RS-Line εσωτερικό του Renault Clio ξεχωρίζει.

Εσωτερικό: Ψηφιακό, ποιοτικό & ιδιαίτερα sport

44.184 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2020)

Το εσωτερικό του νέου Clio «παίζει» σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ποιότητα και είναι full digital. Στην έκδοση RS-Line γίνεται και πολύ σπορ, με κόκκινες ραφές, μπάκετ καθίσματα, τιμόνι με διάτρητο δέρμα και χαρακτηριστικό λογότυπο R.S., αλουμινένια πεντάλ και διακοσμητικά σε μοτίβο ανθρακονήματος, το κάνουν να ξεχωρίζει. Μέσα στο γενικότερα ποιοτικό και καλοφινιρισμένο εσωτερικό συναντάμε και χώρους για αντικείμενα συνολικού όγκου 26 λίτρων.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής 7 ιντσών είναι στο στάνταρ εξοπλισμό της έκδοσης και τονίζουν ιδιαίτερα τον ψηφιακό χαρακτήρα. Οι διακόπτες αεροπορικού τύπου εξυπηρετούν την εργονομία. Στάνταρ το 7τάχυτο κιβώτιο EDC. 

Τέλος, όσον αφορά στους χώρους του Clio, 4 ενήλικες θα μετακινηθούν άνετα, ενώ τα 391 λτ. του χώρου αποσκευών, αποτελούν την κορυφαία τιμή στην κατηγορία. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε

76 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO