• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Το Arona FR κοστίζει μόλις 19.000 ευρώ, πολύ δελεαστική τιμή.

Δοκιμή: SEAT Arona FR με 150 PS

51.024 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/5/2020

Το Arona, το μικρό SUV της SEAT, προσφέρεται με τον 1.5 TSI EVO και τα λογότυπα FR στο κόμπακτ αμάξωμά του, διαθέτοντας σπορ ταπεραμέντο που το βάζει στη λίστα των fun2drive της κατηγορίας. Δες πως τα πηγαίνει στο δρόμο, πόσο «καίει» και πόσο κοστίζει…

What is new
- Κινητήρας 1,5 λτ. turbo με 150 ίππους και σύστημα απενεργοποίησης των δύο κυλίνδρων
- Καίει 7,1 λτ./100 χλμ.
- Τιμή από 21.100 ευρώ 

Βασιζόμενο πάνω στο εξαιρετικό μικρό Ibiza, το SEAT Arona, δανείζεται από εκείνο και τα λογότυπα FR για να εκφράσει με περίσσιο θράσος τον ανήσυχο χαρακτήρα του που πηγάζει από τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα αλλά και στην περίπτωση της δοκιμής, μέσω της απόδοσης των 150 ίππων του (η έκδοση FR είναι διαθέσιμη και με τον 1,0 TSI των 115 ίππων). Η έκδοση αυτή του Arona το τοποθετεί στα πιο ευχάριστα και με άρωμα GTI μοντέλα της κατηγορίας, με την SEAT να καταφέρνει έτσι και σε αυτή την κατηγορία να περάσει το «στίγμα» της. Παράλληλα, συνεχίζει και σε αυτή την έκδοση να διακρίνεται για την αρκετά ελκυστική τιμολογιακή πολιτική της, με το Arona FR να κοστίζει μόλις 21.100 ευρώ. 

Εμφάνιση
Aισθητικά, η έκδοση FR του Arona δεν διαφοροποιείται από την πλούσια έκδοση Xcellence στην οποία και βασίζεται, προβάλλοντας ένα συγκρατημένο σπορ προφίλ που εκφράζεται μέσω των 17ιντσων η προαιρετικά 18ιντσων ζαντών που ενσωματώνει. Η σχεδίαση παραμένει δυναμική με κύρια χαρακτηριστικά του τις έντονες ακμές του αμαξώματος αλλά και τις δυνατότητες εξατομίκευσης όπως η διχρωμία της οροφής που χαρίζει επιπλέον πόντους στο συνολικό αποτέλεσμα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

26 διαθέσιμα άρθρα για SEAT  ARONA

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια