Η Skoda Fabia Cup Edition είναι μια ειδική στιλιστική έκδοση της Fabia.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Skoda Fabia Cup Edition είναι μια ειδική στιλιστική έκδοση της Fabia.

Δοκιμή: Νέα Skoda Fabia Cup Edition

15.511 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2018)

Η Skoda Fabia Cup Edition είναι μια ειδική στιλιστική έκδοση της Fabia που ενσωματώνει σπορ στοιχεία στην εμφάνισή της, διατηρώντας πάντοτε το συνολικά ενδιαφέρον προφίλ της.

What is new

O γνωστός 1.000άρης TSI ταιριάζει γάντι, παρότι δεν προσφέρει ιδιαίτερες επιδόσεις στην Fabia.

O γνωστός 1.000άρης TSI ταιριάζει γάντι, παρότι δεν προσφέρει ιδιαίτερες επιδόσεις στην Fabia.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Νέα ειδική σπορ έκδοση
- 1,0 TSI 110 ίππων
- 0-100 σε 9,0 δλ.
- Με 14.900 ευρώ

Η Skoda λανσάρει μια νέα έκδοση της Fabia, την Cup Edition, για να γιορτάσει την επί τρία συνεχή χρόνια κυριαρχία της Fabia R5 στην WRC 2 κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. 

Επί της ουσίας πρόκειται για ένα πρόσθετο σπορ πακέτο εξοπλισμού της έκδοσης Style, με τον 1.000άρη TSI κινητήρα 110 ίππων, το οποίο έχει ως σκοπό να ενσωματώσει στο μικρό μοντέλο της Skoda, το σπορ DNA του αγωνιστικού αυτοκινήτου, διατηρώντας όμως σε προσιτά επίπεδα την τιμή απόκτησής του. 

Όπως υπόσχεται μάλιστα η τσέχικη φίρμα, η Cup Edition είναι μια έκδοση που υπόσχεται να δώσει άλλο χρώμα και σπορ χαρακτήρα στις καθημερινές μετακινήσεις. 

Mε σπορ αναφορές 
Τα νέα στοιχεία που θα συναντήσουμε στην έκδοση Cup Edition αφορούν τόσο στην εξωτερική σχεδίασή της, όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο. 

Αρχικά η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται αποκλειστικά με το ειδικό πακέτο διχρωμίας με λευκό χρώμα αμαξώματος, μαύρους καθρέφτες και μαύρη οροφή, αλλά και νέες 16άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου. Παράλληλα για πιο επιθετικό look στην έκδοση, τα πίσω τζάμια είναι φιμέ, ενώ η σήμανση «EDITION CUP» στο πλάι και το πίσω μέρος του αμαξώματος, ολοκληρώνει τις αλλαγές στην εμφάνιση. 

Τέλος στην καμπίνα ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι, καθώς και σπορ καθίσματα.

Με την τιμή της έκδοσης Style
Η νέα Skoda Fabia Cup Edition, όπως προαναφέραμε βασίζεται στην έκδοση Style, από την οποία πέρα από τον εξοπλισμό της έχει… κληρονομήσει και την τιμή της, των 14.900 ευρώ. Με άλλα λόγια το ειδικό πακέτο εξοπλισμού είναι δώρο της φίρμας. Να υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο εξοπλιστικό επίπεδο είναι το κορυφαίο της γκάμας, περιλαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, καθώς και πολλά έξτρα, όπως προβολείς ομίχλης, φώτα LED και το νέο σύστημα πολυμέσων Swing. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto