Δώρα για μικρούς και μεγάλους φαν του αυτοκινήτου
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δώρα για μικρούς και μεγάλους φαν του αυτοκινήτου

Δώρα για τρελούς… φαν! (+pics)

3.988 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2016)

Πόσο φαν του αυτοκινήτου είσαι; Αν μπορείς να φανταστείς ακόμη και μανό για νύχια από τη Mercedes-Benz, συνέχιζε να διαβάζεις αυτή την είδηση και βρες το δώρο που θα ζητήσεις/δώσεις, φέτος την Πρωτοχρονιά.

Δεν φθάνει που οι πωλήσεις αυτοκινήτων εκτοξεύονται κάθε χρόνο το Δεκέμβριο, όλες οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν βάλει ως στόχο ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, να προκαλέσουν ακόμη περισσότερο του φαν του αυτοκινήτου, αυξάνοντας τα έσοδά τους.

Φορτηγάκια και αυτοκινητάκια αποτελούν συνηθισμένα δώρα για αγοράκια, από τον... Αη Βασίλη!

Φορτηγάκια και αυτοκινητάκια αποτελούν συνηθισμένα δώρα για αγοράκια, από τον... Αη Βασίλη!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Τα είδη δώρων για τις γιορτές, με το brand μιας μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας, μπορούν να αποδειχθούν «χρυσωρυχείο» και να ξεπαραδιάσουν κάθε μεγάλο φαν, καθώς είναι μοναδικά και συχνά μοιάζουν ελκυστικότατα, ακόμη και παρά την υψηλή τιμή τους.
 
¶ντε λοιπόν να δικαιολογήσουμε την αγορά ενός καπέλου Mercedes-Benz ή τα μερικά εκατοντάδες ευρώ που απαιτούνται για την αγορά μιας ηλεκτρικής ρέπλικας αγωνιστικού αυτοκινήτου για παιδιά. Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι φθάνουν να αγοράζουν ακόμη και μανό για νύχια με αυτοκινητιστικό brand;
 
Ναι, καλά διαβάσατε το «πακέτο» με τα είδη δώρων της Daimler, το οποίο και φέρει το όνομα «Christmas Stars 2016», περιλαμβάνει μέχρι και μανό στα χρώματα των μοντέλων Mercedes-Benz.
 
Επίσης, ρολόγια χειρός, αρώματα, μπρελόκ, τσάντες του γκολφ, ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τα παιδιά, ποδήλατα και πλήθος άλλων δώρων, όπως βλέπετε ενδεικτικά και στις φωτογραφίες.
 
Εσύ λοιπόν, πόσο τρελός (φαν) είσαι;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
VW CRAFTER LEASEPRO