Μία νέα ειδική περιορισμένη έκδοση του Wrangler θα παρουσιάσει η Jeep.

Ειδικά εξοπλισμένο Wrangler φέρνει η Jeep

3.177 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2020)

Μία νέα ειδική περιορισμένη έκδοση του Wrangler θα παρουσιάσει η Jeep, όπου το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με πλήθος εξαρτημάτων τα οποία προσφέρει η Mopar και μπορούν να εφαρμοστούν στη νέα γενιά του off-road SUV.


Το γεγονός αυτό θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Σικάγο, κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα με ένα σύντομο δελτίο Τύπου και την teaser εικόνα που βλέπετε. Από την εικόνα αντλούμε τις πληροφορίες πως το Wrangler θα είναι εξοπλισμένο με σωληνωτές πόρτες, ελαστικά κατάλληλα για εκτός δρόμου διαδρομές και μία μαύρη οροφή.
 
Όπως προαναφέραμε η μάρκα ήταν ιδιαίτερα λακωνική, ωστόσο στις λιγοστές πληροφορίες που ανέφερε, είπε πως η Mopar προσφέρει περισσότερα από 200 μεμονωμένα εξαρτήματα, με τα αξεσουάρ αυτά να είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους λάτρεις της off-road εμπειρίας.
 
Φανταζόμαστε πως το ειδικό αυτό Wrangler θα εξοπλίζεται με κάποιους από τους κινητήρες που ήδη προσφέρει η Jeep στο μοντέλο της, όμως να θυμίσουμε πως εντός του 2020 αναμένεται να προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα ένας 3,0 λίτρων EcoDiesel V6, ο οποίος θα προσφέρει 264 ίππους και 600 Nm ροπής.
 
Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο ξεκινά στις 6 Φεβρουαρίου, όταν και θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Toyota
moto