Είναι αυτό το νέο πανίσχυρο Tesla Model 3 Ludicrous;

Είναι αυτό το νέο πανίσχυρο Tesla Model 3 Ludicrous;

1.956 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2024)

- Πλησιάζει το ισχυρότερο Tesla Model 3.
- Θα έχει την ονομασία Ludicrous.
- Δύο βίντεο αποκαλύπτουν το μοντέλο.
- Με πάνω από 500 άλογα το Tesla Model 3 Ludicrous.

Πλησιάζει το ισχυρότερο Tesla Model 3

Η Tesla εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται πως σχεδιάζει μια έκδοση υψηλών επιδόσεων του Model 3 και όπως φαίνεται το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ. Το νέο μοντέλο πιθανότατα θα φέρει την ονομασία Ludicrous, η οποία θα συνοδεύει πλέον τις ισχυρότερες εκδόσεις των αυτοκινήτων της αμερικανικής μάρκας.

Θα έχει την ονομασία Ludicrous

Τα βίντεο που δείχνουν το ισχυρότερο Tesla Model 3 αναρτήθηκαν στο Χ (πρώην Twitter) και έτσι δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, σε αυτά φαίνεται πως το όνομα Performance αποτελεί παρελθόν, καθώς η Tesla αλλάζει την γκάμα εξοπλισμού της. Στις κορυφαίες εκδόσεις τους τα επερχόμενα Tesla θα ξεχωρίζουν έχοντας την ονομασίας Ludicrous, που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως στο Model S και όπως φαίνεται θα ισχύσει και για το Model 3.

Δύο βίντεο αποκαλύπτουν το Tesla Model 3 Ludicrous

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με τον Desmond Wisley που ανέβασε τα βίντεο, φέρεται να εντοπίστηκε στη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου η Tesla προφανώς γύριζε ένα διαφημιστικό βίντεο. Στο πρώτο βλέπουμε ένα κόκκινο Model 3 με μοναδικούς τροχούς, σπορ καθίσματα και ένα πολύ ιδιαίτερο σήμα στο πίσω μέρος. Στο παρελθόν, τα σχέδια διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας έδειχναν το σήμα, αλλά δεν ήταν σαφές τι ακριβώς σήμαινε. Από τα βίντεο φαίνεται πως το σήμα είναι το νέο λογότυπο της έκδοσης Ludicrous. Να θυμίσουμε το Ludicrous αναφέρεται σε μια από τις αγαπημένες ταινίες του Elon Musk, το Spaceballs, όπου μια από τις πιο γρήγορες ταχύτητες που μπορεί κανείς να ταξιδέψει είναι το «Ludicrous». Μάλιστα, ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από την ταινία Spaceballs. Συνεχίζοντας στο δεύτερο βίντεο, εκεί φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι ξεσκεπάζουν ένα άλλο Model 3 που πάλι φαίνεται να έχει τα σπορ καθίσματα.

Με πάνω από 500 άλογα το Tesla Model 3 Ludicrous

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το πόσο γρήγορο ή πόσο ισχυρό θα μπορούσε να είναι ένα Tesla Model 3 Ludicrous. Σύμφωνα με τη φημολογία δεν αποκλείεται η ισχύς του να κυμαίνεται πάνω από 500 άλογα, ενώ ίσως να φτάνει και τα 700 άλογα. Ωστόσο αυτό θα φανεί στο μέλλον!

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
SEAT